m audio delta 1010lt

Interní a externí zvuková rozhraní
Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 08 srp 2012 21:23

nenašiel som tam ziadny Stereo Master len stereo out, stereo out2, out3 a out4.

už som skoro zúfalý, ale ešte sa nevzdám.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 08 srp 2012 21:36

ano .. sak na obrazku mas na pravo vystup , ktory sa vola STEREO MASTER (na mojom obrazku) .. a na stopach hore vydis smerovanie do neho .. tiez je tam napisane STEREO MASTER ... ty mas na pravo 4 vystupy .. Stereo OUT , 2,3,4 ... a na kazdej stope hore si musis nasmerovat , do ktoreho vystupu ju chces poslat ..

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 08 srp 2012 21:45

dakujem ti za tvoj cas. už to mám a este nevies preco mi nejde cubase ked ho mam minimalizovany alebo ked som v inom okne?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 08 srp 2012 22:06

v nastaveniach DEVICES->DEVICES SETUP-> VST AUDIO BAY (tusim) je polozka RELEASE ASIO IN BACKGROUND .. to musis vypnut ..

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 10 srp 2012 17:31

dik za vsecko, ked nebudem nieco vediet dam vediet

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 26 srp 2012 20:29

Ahoj, zas nechcem zakladať nové vlákno tak sa pýtam tu: ked chcem nahravat na na pc pomocou m audio, nejdu mi zvuky. a ani mi to nenahrava na cubase. Neviete kde som urobil chybu?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 26 srp 2012 20:54

jake zvuky ? sak poloz rozumne otazku .. co pouzivas , ako to mas zapojene ... a co ide a co nejde ..

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 26 srp 2012 23:29

takze, mám zapojený mikrofón a mix. Ale keď chcem nahrávať na cubase mi to nejde a nejde mi ani ziaden zvuk. zvuk ktorý chcem nahrať nepočuť(nevychádza žiaden zvuk z reproduktorov), ale keď to chcem nahrať do Reason tak mi to ide, počujem aj zvuk, aj mi to nahráva.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od pavlii » 27 srp 2012 08:55

Řekl bych typický problém nedotažené konfigurace v Cubase. Viz manuál nebo pohledej zde na fóru.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 27 srp 2012 09:11

Daj v cubase F4 vst connection a nastav si v zalozke inputs vstupy.. Aby si vstup pocul si nastav v mixe delta 1010

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 27 srp 2012 20:18

To všetko mám nastavené asi bude problém vo zvukovke.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Kermitak » 27 srp 2012 20:23

Tezko bude problem ve zvukovce, kdyz ti to nahrava do Reasonu... Proste to mas blbe nastaveny. Mas na stopach do ktercy nahravas zvoleny spravny vstup? Mas vybrany M-audio ASIO? Pokud chces pred nahravanim slyset zvuk z tech vstupu, mas zapnutej odposlech stopy?

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 27 srp 2012 20:38

Jasne už mi to nahráva, aj odposluch je dobrý, ale aj tak neviem prečo mi nejde zvuk z reprákov. Mal by mi isť aj bez toho aby som mal zapnutý cubase či reason.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 27 srp 2012 21:56

ano mal by ist .. na to tam mas mixer ..

http://www.m-audio.com/?do=support.faq& ... 81&lang=en

Obrázek

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 28 srp 2012 07:44

http://2i.sk/faf55872a1 - ja to mám takto ak si všimnete, vstup je aktívny, ale výstup (Master Volume) nieje.

Obrázek

Odpovědět