m audio delta 1010lt

Interní a externí zvuková rozhraní
Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 07 srp 2012 16:46

Zdar, kupil som tuto zvukovku m audio delta 1010lt, lenže neviem prečo mi idu len 2 out - analogove výstupy. neviem to nastaviť, alebo už nefungujú ale tomu neverím, skor je to vo mne. ako by som mohol spojazdniť ostatne výstupy. dík za odpovede.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Kermitak » 07 srp 2012 16:54

Musis to popsat trochu vic. V jakym softu to zkousis, mas tam vybranej ASIO driver?

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 07 srp 2012 18:06

takže hrám sa s Cubase, Reason, Acid Pro a množstvo pomocných programov. Ale asi je to ASIO od Cubase, ktorý aktualne pouzivam.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 07 srp 2012 19:16

musi to byt ASIO od MAUDIO .. v Cubase si otvoris DEVICE->DEVICE SETTINGS-> VST AUDIO BAY .. tam vyberies MAUDIO ASIO driver .. potom stlavis F4 (vst connections) a v nom v zalozkach INPUT a OUTPUS si nastavis tolko audio portov , kolko potrebujes ..

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 07 srp 2012 20:03

som to tak nastavil, ale nejdu mi tie výstupy vždy iba prve dva.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Kermitak » 07 srp 2012 20:05

Hod screenshot s nastavenim driveru a s nastavenim vst connections.

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od jardatop » 08 srp 2012 10:00

Pecko: v tech zalozkach input a output krome poctu musis u kazdeho jeste vybrat fyzicky vstup nebo vystup. Jinak budes mit na vsech ten prvni, v pripade stereo vstupu ty prvni dva.

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 08 srp 2012 20:04

Obrázek
Obrázek
Obrázek
RE:jardatop: no ja mám v ostatných výstupoch repraky, ale aj tak nič :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 08 srp 2012 20:05

toto su ale obrazky z nastavenia karty .. pisali sme ti , aby si stlacil F4 v Cubase .. a tam to nastavil ..

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 08 srp 2012 20:08

ešte tento

Obrázek

si rýchli :)

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1381
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od tony9 » 08 srp 2012 20:12

No a nejsou v nastavení Delty ty ostatní kanály vymutované? Jenom 1/2 je solo.

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 08 srp 2012 20:20

no to je pravda, ale mala by tam byť aj tak aktivita, ako vidíš na prvých dvoch

mimochodom, prečo mi nejde cubase keď je minimalizovaný?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 08 srp 2012 20:29

pecko ; jasne .. to solo v MAUDIO mixe musis vypnut .. no a v cubase musis nasmerovat nejake stopy do tych dalsich vystupov ..

Pecko
Příspěvky: 47
Registrován: 01 čer 2012 12:09

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pecko » 08 srp 2012 21:00

to solo a mute nehraje rolu, lebo bolo by to aktívne, ako v master volume a wav out1/2. aj ked dám solo nehrá. a ako to myslíš nasmerovať stopy do výstupov? ako sa to dá?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: m audio delta 1010lt

Příspěvek od Pytkin » 08 srp 2012 21:08

pecko : otvor v cubase mixer (F3) .. a v nom posielas jednotlive stopy do vystupov .. na tomto obrazku sa to vola Stereo Master :

Obrázek

Odpovědět