m audio delta 1010lt
m audio delta 1010lt
Zdar, kupil som tuto zvukovku m audio delta 1010lt, lenže neviem prečo mi idu len 2 out - analogove výstupy. neviem to nastaviť, alebo už nefungujú ale tomu neverím, skor je to vo mne. ako by som mohol spojazdniť ostatne výstupy. dík za odpovede.
Re: m audio delta 1010lt
Musis to popsat trochu vic. V jakym softu to zkousis, mas tam vybranej ASIO driver?
takže hrám sa s Cubase, Reason, Acid Pro a množstvo pomocných programov. Ale asi je to ASIO od Cubase, ktorý aktualne pouzivam.
musi to byt ASIO od MAUDIO .. v Cubase si otvoris DEVICE->DEVICE SETTINGS-> VST AUDIO BAY .. tam vyberies MAUDIO ASIO driver .. potom stlavis F4 (vst connections) a v nom v zalozkach INPUT a OUTPUS si nastavis tolko audio portov , kolko potrebujes ..
som to tak nastavil, ale nejdu mi tie výstupy vždy iba prve dva.
Hod screenshot s nastavenim driveru a s nastavenim vst connections.
Pecko: v tech zalozkach input a output krome poctu musis u kazdeho jeste vybrat fyzicky vstup nebo vystup. Jinak budes mit na vsech ten prvni, v pripade stereo vstupu ty prvni dva.

RE:jardatop: no ja mám v ostatných výstupoch repraky, ale aj tak nič
toto su ale obrazky z nastavenia karty .. pisali sme ti , aby si stlacil F4 v Cubase .. a tam to nastavil ..
ešte tento

si rýchli

si rýchli
No a nejsou v nastavení Delty ty ostatní kanály vymutované? Jenom 1/2 je solo.
no to je pravda, ale mala by tam byť aj tak aktivita, ako vidíš na prvých dvoch
mimochodom, prečo mi nejde cubase keď je minimalizovaný?
mimochodom, prečo mi nejde cubase keď je minimalizovaný?
pecko ; jasne .. to solo v MAUDIO mixe musis vypnut .. no a v cubase musis nasmerovat nejake stopy do tych dalsich vystupov ..
to solo a mute nehraje rolu, lebo bolo by to aktívne, ako v master volume a wav out1/2. aj ked dám solo nehrá. a ako to myslíš nasmerovať stopy do výstupov? ako sa to dá?
pecko : otvor v cubase mixer (F3) .. a v nom posielas jednotlive stopy do vystupov .. na tomto obrazku sa to vola Stereo Master :