Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Interní a externí zvuková rozhraní
mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 19 bře 2011 11:58

vsak ale na obrazku vidis ze to svieti zapol som ho

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od psk501 » 19 bře 2011 12:03

Eh no tak ledka focena s bleskem muze vypadat vseljak. Kazdopadne to vzdavam:)

emah

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od emah » 19 bře 2011 12:40

az si si nevsimol, alebo si stratil manual ku karte,
tak jedna z aplikacii, ktore sa ti pri instalacii driverov
nainstalovali sa vola cuemix.
otvor si ju a tam si v polozke mix od mute - uj vsetky
vstupy.
cue mix je toto: http://www.sweetwater.com/images/closeu ... cuemix.jpg

emah

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od emah » 19 bře 2011 12:42

a takisto, ako to tu uz bolo spominane na electrozone,
main12 (hlavny vystup) mas tak isto zamutovany od novoty.
ale toto vsetko si precitas v manuale.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od Pytkin » 19 bře 2011 13:40

:)

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od boro » 19 bře 2011 22:59

takze je cas vyplatit niekoho, kto ti precital manual? :)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od komasix » 20 bře 2011 10:26

ten motu mix vypadá parádně.... v emu patchmixu se ztrácim...kéž by vypadal takhle přehledně.

emah

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od emah » 27 bře 2011 12:02

ani $ a ani feedback ci je karta v poriadku, alebo bol klasicky problem medzi stolickou a klavesnicou...

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od TAP » 13 čer 2011 20:41

Manuál nemanuál : Na inputu 7 mám basu. Chci aby byla naprosto bez reverbu. Reverb send na IN7 je na -inf. A furt se mi tam echo ozývá. Nevíte někdo kde může být chyba ? Ten reverb, pokud není uplně vyplý, tak mi tam prostě přeznívá i když je na -inf.

mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 17 čer 2011 10:45

:D Po dlhej dobe si pozeram Topic no ta moja zvukova karta bola poskodena som ju reklamoval :( Už nikdy viac motu inak diky za všetky rady 8)

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od TAP » 17 čer 2011 15:34

Můj problém vyřešen. V menu "Channel" byl ještě jeden knob pro ovládání reverbu v rámci daného mixu. Stále platí, že Ultralite mám den ode dne radši.

dedyk
Příspěvky: 49
Registrován: 11 dub 2010 21:03

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od dedyk » 18 čer 2011 13:20

2mike1332: moc bych se nechlubil tim, ze byla rozbita, protoze pokud si dobre pamatuji, tak si ji nabizel k prodeji ve stopro stavu... klidne by si prodal vadnou kartu, hlavne aby si nemel starosti s reklamacema, vid? :)

Odpovědět