Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Interní a externí zvuková rozhraní
mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 18 bře 2011 18:12

Dneska mi prisla nova zvukova karta Motu Ultra Mk3 Hybrid tak som ju teda pozapajal klasicky cez Usb Kabel som ju prepojil s PC pozapajal Mikrofon a Studiove Monitory naistaloval som si CD instalacia prebehla uspesne potom som ju zapojil naistalovali sa ovladace

Prehravacie zariadenia {iba vtakomto nastaveni mi ide zvuk}
http://img812.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload

Nahravacie zariadenia{vyskusal som vsetky mozne sposoby a nenahrava}
http://img233.imageshack.us/f/nahravaciezariadenia.jpg/

Skusal som ze som si pustil program Sony acid pro 4 a dal ako record a podla
toho skusal nastavenia ze ci mi signal nahravania isiel aj pred tym zo starou este
zvukovkou ale pri tejto Motu Ultra Mk3 Hybrid nic:D

vyskusal som to aj cez Cubase rozne nastavenia
http://img43.imageshack.us/f/problemvcubase.jpg/

tu je zvukova karta spravil som foto aby ste nepisali ze zapni su ju a pod pii:D
http://img84.imageshack.us/f/problemyz.jpg/

co myslite je ta karta podla vas pokazena?ja si myslim nie a ze som to pravdepodobne zle ponastavoval ak by mi vedel niekdo pomoct bol by som strasne vdacny
Naposledy upravil(a) mike1332 dne 18 bře 2011 22:55, celkem upraveno 1 x.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Moto Hybrid

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 18 bře 2011 19:03

a co nahravas? mikrofon? linku? mas zapnutej phantom power? jestli line in, nemel bys ji mit spis v inputu cislo 1 (na fotce mas nejakej jack v inputu 2, ale na cele breakout boxu je jeden preamp a "mic/instr.1").

mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 18 bře 2011 22:56

Kto by mi vedel pomoct kludne mi zaplatim

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od vras » 18 bře 2011 23:01

ASIO Driver patri nastavit MOTU ASIO, na obrazku mas Asio DirectX Full Duplex Driver

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od Pytkin » 18 bře 2011 23:21

mike1332 píše:Kto by mi vedel pomoct kludne mi zaplatim
to je dost dobra veta ..

BTW: ak si niekze z okolia bratislavy , alebo sem prides , tak ti rad pomozem .. aj ked zaplatis sebe :) (rozumej , nepotrebujem peniaze)
Alebo to mozme skusit na dialku ..

mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 19 bře 2011 09:39

Ludia toto bude asi na dlhsie icq fakt aj zaplatim ak mi pomozete lebo zatial to vyzera ze som zbitocne kupil kartu

emah

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od emah » 19 bře 2011 10:44

V cue mixe si od mute-uj vsetky vstupy.defaultne ich má mute vsetky

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od boro » 19 bře 2011 10:49

este urob print screen, ze ako to vyzera v cubase na trackoch a po stlaceni f4.

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od psk501 » 19 bře 2011 10:55

1. udelej tohle:
vras píše:ASIO Driver patri nastavit MOTU ASIO, na obrazku mas Asio DirectX Full Duplex Driver
2. zmackni f4 a v zalozce inputs klikni na add bus. E voala...magic a funguje to:)

mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 19 bře 2011 11:13

ja mam vybrane v cubase Motu AUDIO ASIO potom som skusal aj stlacit f4 a dat add bus ties nic nenahrava problem bude v inom si myslim ze v pc je nevbyrane ze nahravanie viete co myslim dufam to Nahravacie zariadenia musi byt zle nastavene ale v karte ja mam nastavene toto I AN 1 PAIR
INPUT MONO ma to tak byt ?nema to tak byt? tu je screen co ste chceli

http://img852.imageshack.us/g/print2f.png/


lebo ja ked som ako naistaloval to cd a naistalovali sa ovladace mne hned nesla ta karta isiel normalne zvuk z notebooku mozno som to ja zle nastavil
nwm proste alebo je to pokazene ma niekdo tuto kartu a skusal uz snou nahravat?

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od psk501 » 19 bře 2011 11:22

Zkus jeste jednou krok cislo 2, tentokrat ten bus ale opravdu pridej:) Po te co kliknes na add bus tak ti to jeste nabidne nejake veci tak vyber stereo in a cubase uz by tomu mel automaticky priradit line in 3 a line in 4. Pak zpatky v projektu na audio stope do ktere chces nahravat vyber v inputu ten druhy bus, zmackni to cervene tlacitko ktere enabluje record a zmackni record. Ted uz to musi jit :D

h

mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 19 bře 2011 11:29

http://img822.imageshack.us/i/buss.png/ to si chcel odomna?lebo ak hey tak to nejde :D

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od psk501 » 19 bře 2011 11:41

Koukam ze to co chces nahravat je stejne v mic inputu 2, a co to je? Kondenzatorovy mikrofon? Jestli jo tak musis zapnout fantomove napajeni. Jestli to neni ono nebo to furt nefunguje tak sem z toho debil:)

mike1332
Příspěvky: 73
Registrován: 24 pro 2010 20:36

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od mike1332 » 19 bře 2011 11:43

Ano chcem nahravat na kondezatorovom mikrofone skusal som aj na tej karte som tam dade nasiel ze PHANTOM a nic:D zbitocne som vyhodil zato peniaze a ako poznat internetove obchody peniaze uz naspat neuvidim

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: Moto ULTRALITE MK3 Hybrid

Příspěvek od psk501 » 19 bře 2011 11:53

No ja tady na tom obrazku vidim http://img84.imageshack.us/f/problemyz.jpg/ ze ten fantom mas asi vyply, V manualu sem vycetl ze musis na nekolik sekund zmacknout a drzet prislusne "trim" tlacitko a tim fantom zapnes. V tvem pripade to bude asi ten druhy knob.

Odpovědět