Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Příspěvek od Pytkin »

No ja tu mam UAD na FW a za nim RME a funguje to .. Kamaratovi som rozbehaval Apollo cez thunderbolt a do neho sme bezproblemov cez FW pripojili Powercore .. Vzdy som mal pocit ze retazenie FW zariadeni bez problemov na MACku funguje .. Ale je fakt , ze som to nikdy tak moc nepouzival .. A s MOTU zvukovkami nemam absolutne ziadne skusenosti .. Ale pride mi to , ze to je vec driverov .. Schvalne niekedy skusim pripojit Fireface 400 za Fireface 800 u kamarata ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Příspěvek od Pytkin »

Markuc : A pouzival si ASIO alebo CORE AUDIO , ked si nahraval s oboma kartami ?

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 805
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Příspěvek od markuc »

Samozřejmě Core Audio, to už pak ani snad jinak nejde, když jsou karty v agregaci, ne ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Příspěvek od Pytkin »

markuc : Ved mozes pouzit ASIO .. ASIO driver je prave ten , ktory spoji dve karty dokopy vo windowse ..

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 805
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Příspěvek od markuc »

Aha, takže ne MOTU drivery, jak jsi psal, ale ASIO driver ? Nějak tomu přestávám rozumnět ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Příspěvek od Pytkin »

markuc : Comu nerozumies ? ASIO driver je tiez od MOTU v tvojom pripade .. Neviem aky soft pouzivas .. Ja Nuendo a to pouziva aj na MACku ASIO driver ..

Uživatelský avatar
Sabiani
Příspěvky: 360
Registrován: 25 dub 2013 15:18

Re: Multiple sound cards cez ASIO4ALL

Příspěvek od Sabiani »

No tak som tie 2 karty nerozbehal. Asio4all mi ich sice naslo, dalo sa navolit vstupy a vystupy tak ze to bolo kvazi agregovane, ale audio engine z mojej DAW /Bitwig/ to nepobral. Furt to padalo..

Odpovědět