Odesla mi zvukovka
Odesla mi zvukovka
Podívej se zda ten notes a ostatní zařízení jsou napájena z "jedné "zásuvky .Může se ti tam indukovat napětí a možnaá to mohlo zbortit jen soft!!!!!!!!!!!
Odesla mi zvukovka
Řeším nyní podobný problém Jak připojím zdroj do notecu celá zvuk soustava se rozbzučí přestožě akt repro jr odděleno optikou.Včera jsme to konzultovali se známým a vypadá to že zdroj ntb generuje rušák zpět do ńapájecí sítě takže přidám filtry mezi sí? a zdroj ntb a uvidíme.
Zkus to celé rozchodit na bateriový provoz eventuelně tu zvukárnu přeinstaluj a halavně nejdříve všemu odpoj baterky i napájení aby tam něco "neviselo" pokud to nepomůže uvažoval bych o ko zvukárně .
Zkus to celé rozchodit na bateriový provoz eventuelně tu zvukárnu přeinstaluj a halavně nejdříve všemu odpoj baterky i napájení aby tam něco "neviselo" pokud to nepomůže uvažoval bych o ko zvukárně .
notasy (presnejsie ich cinske zdroje) maju problem so zemnenim... na mujmac.cz dokonca akysi chlapik popisoval ze ho kope powerbook a nameral mu proti radiatoru 150V... to uz je na zamyslenie
mozno treba pouvazovat nad kupou nejakeho ineho (rozumej od ineho vyrobcu) zdroja k notasu... tusim lite on robi radu generickych zdrojov k laptopom v roznych kombinaciach prudov a napati...
mozno treba pouvazovat nad kupou nejakeho ineho (rozumej od ineho vyrobcu) zdroja k notasu... tusim lite on robi radu generickych zdrojov k laptopom v roznych kombinaciach prudov a napati...
Zdroje k notebookum jsou skutecne hrozny!
Dokonce i kdyz si koupite notes Compaq, nebo podobnou zajetou znacku dostanete k nemu pravdepodobne uplne shit zdroj kterej lze pouzit jen pres prodluzku s filtrem.
Nejde jen o zvuk, casto se kvuli tomu klepe i obraz na videovystupu atd. Naprosto nechapu vyrobce, takhle si kazit reputaci kvuli par korunkam!
Dokonce i kdyz si koupite notes Compaq, nebo podobnou zajetou znacku dostanete k nemu pravdepodobne uplne shit zdroj kterej lze pouzit jen pres prodluzku s filtrem.
Nejde jen o zvuk, casto se kvuli tomu klepe i obraz na videovystupu atd. Naprosto nechapu vyrobce, takhle si kazit reputaci kvuli par korunkam!
Nejbezpečnější by asi bylo koupit bezpečnostní zapouzdřený lineární trafo, který se připojuje k síti (230V) pouze dvěma vodiči a země (ochranný vodič) tam nikde nefiguruje.
Problém akorát vidím v následném usměrnění, (brutálním) vyhlazení a stabilizaci výsledného napětí při proudech řádu několika ampérů... což asi nejde udělat bez spínaného zdroje tak, aby to zároveň neplnilo funkci elektrického přímotopu.
Problém akorát vidím v následném usměrnění, (brutálním) vyhlazení a stabilizaci výsledného napětí při proudech řádu několika ampérů... což asi nejde udělat bez spínaného zdroje tak, aby to zároveň neplnilo funkci elektrického přímotopu.
ekeaze píše:jo jo problem je vyresen... vsechen ruch byl problem se zemenim u zdroje u notebooka... vse mam zapojne prz UPSku da se ric, ze na jednu zasufku...
Proc mi odesla externi zvukovka esi quatafire 610, byl jiny problem...
Takze z UPSky mas prodluzovak bez zemneni a do nej zdroj od nootebooka a je po problemu.