Problemy s M-Audio Audiophile USB

Interní a externí zvuková rozhraní
Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 13 led 2008 00:22

Pytkin píše:sadlo : ahh .. tak to je prvorade pri kazdom HW ze treba instalovat najnovsi ovladac z WEbu ..
Nojo, ale ten stary soft ani spravne nefungoval - to bych vazne necekal.

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 13 led 2008 01:30

Nadseni bohuzel moc dlouho nevydrzel. Nejde mi MIDI, ani In ani Out.
V Cubase jsem kliknul na MIDI setup a takhle to vypada:
Obrázek

Cekal bych, ze vedle MIDI input a output bude moznost M-Audio Audiophile ale je tam akorat ten MPU-401???

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 led 2008 22:37

ej .. VST32 .. to budeme musiet riadne spominat .. to co si sem dal neni zaujimave .. to je remapovanie .. odfot midi porty v part inspectore , ktore ti ponuka ..

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 14 led 2008 16:43

Pytkin píše:ej .. VST32 .. to budeme musiet riadne spominat .. to co si sem dal neni zaujimave .. to je remapovanie .. odfot midi porty v part inspectore , ktore ti ponuka ..
Midi porty v paret inspectore? Co to? kde to?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2008 17:05

sadlo : no dole v lavo (na obrazku nad start) stlac to tlacitko .. otvori sa ti part inspector .. potom klikni na lubovolnu MIDI stopu a pozeraj OUT , co ti umoznuje ..

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 14 led 2008 17:25

Tak jak je videt, mezi moznosti jsou jenom MPU-401 a MROS:

Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2008 22:51

sadlo : jo .. tak nemas midi driver korektne nainstalovany .. kukni do Device Managera .. neni tam dake zariadenie s vykricnikom ?

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 15 led 2008 15:52

Pytkin píše:sadlo : jo .. tak nemas midi driver korektne nainstalovany .. kukni do Device Managera .. neni tam dake zariadenie s vykricnikom ?
Mam-li verit device manager zarizeni funguje spravne. Tak ja nevim. Jsem z toho na prasky.

Obrázek

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 15 led 2008 20:10

Problem je vyreseno! Vsimnul jsem, ze na strankach M-Audio maji i starsi drivery. Tak jsem zkusil odinstalovat 2007 driver a instalovat ten z 2006 a s radosti oznamuju, ze uz vsechno bezi jak ma - analog, S/PDIF i MIDI. Muzu uz konecne dat ten Atari do duchodu.

Mam rad happy end
:)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 led 2008 20:35

sadlo " divne :) ale pocitace su nevyspitatelne ..

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 15 led 2008 20:47

Pytkin píše:sadlo " divne :) ale pocitace su nevyspitatelne ..
To mi povidej.
Kazdopadne diky za rady.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 led 2008 09:39

ja som mal kedysi podobnu storku s drivermi na 2496 audiophile. daky novy release mi totalne roz*ebal stroj, karta sice sla, ale lupala aj na velkych latenciach a softy padali jak hnile jabka. toz... a to patri m-audio po stranke ovladacov do lepsej spolocnosti

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 16 led 2008 12:20

kexik píše:ja som mal kedysi podobnu storku s drivermi na 2496 audiophile. daky novy release mi totalne roz*ebal stroj, karta sice sla, ale lupala aj na velkych latenciach a softy padali jak hnile jabka. toz... a to patri m-audio po stranke ovladacov do lepsej spolocnosti
To jsou joudove. Me to taky poskodil compu. Cubase krachoval a znicil nekolik souboru v compu :evil:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 led 2008 13:15

hlavne sa tohto driveru co ti ide, drz a nedaj sa nalakat na nejake nove verzie. "nove ovladace" je imho casto dost nekompetentna rada, spravne by sa malo radit INE ovladace :)
plati trebars aj o grafickych kartach a kadejakom inom pc hardveri

Sádlo
Příspěvky: 22
Registrován: 10 led 2008 23:48

Příspěvek od Sádlo » 16 led 2008 13:30

kexik píše:hlavne sa tohto driveru co ti ide, drz a nedaj sa nalakat na nejake nove verzie. "nove ovladace" je imho casto dost nekompetentna rada, spravne by sa malo radit INE ovladace :)
plati trebars aj o grafickych kartach a kadejakom inom pc hardveri
Pravda pravdouci.

Odpovědět