ej .. VST32 .. to budeme musiet riadne spominat .. to co si sem dal neni zaujimave .. to je remapovanie .. odfot midi porty v part inspectore , ktore ti ponuka ..
Pytkin píše:ej .. VST32 .. to budeme musiet riadne spominat .. to co si sem dal neni zaujimave .. to je remapovanie .. odfot midi porty v part inspectore , ktore ti ponuka ..
sadlo : no dole v lavo (na obrazku nad start) stlac to tlacitko .. otvori sa ti part inspector .. potom klikni na lubovolnu MIDI stopu a pozeraj OUT , co ti umoznuje ..
Problem je vyreseno! Vsimnul jsem, ze na strankach M-Audio maji i starsi drivery. Tak jsem zkusil odinstalovat 2007 driver a instalovat ten z 2006 a s radosti oznamuju, ze uz vsechno bezi jak ma - analog, S/PDIF i MIDI. Muzu uz konecne dat ten Atari do duchodu.
ja som mal kedysi podobnu storku s drivermi na 2496 audiophile. daky novy release mi totalne roz*ebal stroj, karta sice sla, ale lupala aj na velkych latenciach a softy padali jak hnile jabka. toz... a to patri m-audio po stranke ovladacov do lepsej spolocnosti
kexik píše:ja som mal kedysi podobnu storku s drivermi na 2496 audiophile. daky novy release mi totalne roz*ebal stroj, karta sice sla, ale lupala aj na velkych latenciach a softy padali jak hnile jabka. toz... a to patri m-audio po stranke ovladacov do lepsej spolocnosti
To jsou joudove. Me to taky poskodil compu. Cubase krachoval a znicil nekolik souboru v compu
hlavne sa tohto driveru co ti ide, drz a nedaj sa nalakat na nejake nove verzie. "nove ovladace" je imho casto dost nekompetentna rada, spravne by sa malo radit INE ovladace
plati trebars aj o grafickych kartach a kadejakom inom pc hardveri
kexik píše:hlavne sa tohto driveru co ti ide, drz a nedaj sa nalakat na nejake nove verzie. "nove ovladace" je imho casto dost nekompetentna rada, spravne by sa malo radit INE ovladace
plati trebars aj o grafickych kartach a kadejakom inom pc hardveri