Problemy s M-Audio Audiophile USB
Problemy s M-Audio Audiophile USB
Po nekolika letech pouzivani Atari jsem konecne upgradoval a koupil jsem si zvukovka M-Audio Audiophile USB abcyh pripojil PC a zbytek studia.
Instaloval jsem drivery tak jak mam a ted je Audiophile vychozi zarizeni pro prehravani, zaznam a MIDI. Zvuk pres analog vstupy a vystupy bezi v poradku a kdyz jsem pripojil MIDI keyboard do MIDI in v programu Cubase je videt, ze do PC jde i MIDI data.
Muj problemy vsak jsou:
- nefunguji S/PDIF digital vstupy a vystupy. Zkusil jsem zmenit nastaveni na kontrolnim panelu Audiophile tak abych vypnul analog vstupy / vystupy ale ani to nefunguje. Kdyz chci nahravat z mixpultu (ktery ma S/PDIF vystup) do Soundforge, nebo z PC do hardware sampleru tak neni signal.
- jeste horsi vsak je to, ze mi nejde MIDI ven. Zkusil jsem ruzne zmenit nastaveni v Cubase ale kde nic, to nic.
Moc prosim o pomoc, jelikoz doufal jsem, ze to uz konecne dam to Atari do duchodu ale bez MIDI to byt nemuzu.
Instaloval jsem drivery tak jak mam a ted je Audiophile vychozi zarizeni pro prehravani, zaznam a MIDI. Zvuk pres analog vstupy a vystupy bezi v poradku a kdyz jsem pripojil MIDI keyboard do MIDI in v programu Cubase je videt, ze do PC jde i MIDI data.
Muj problemy vsak jsou:
- nefunguji S/PDIF digital vstupy a vystupy. Zkusil jsem zmenit nastaveni na kontrolnim panelu Audiophile tak abych vypnul analog vstupy / vystupy ale ani to nefunguje. Kdyz chci nahravat z mixpultu (ktery ma S/PDIF vystup) do Soundforge, nebo z PC do hardware sampleru tak neni signal.
- jeste horsi vsak je to, ze mi nejde MIDI ven. Zkusil jsem ruzne zmenit nastaveni v Cubase ale kde nic, to nic.
Moc prosim o pomoc, jelikoz doufal jsem, ze to uz konecne dam to Atari do duchodu ale bez MIDI to byt nemuzu.
Uz je sice starsi fotka ze staryho bytu ale tak nejak:Acid Punk píše:Wow az se to podari vyresit, zajimala by me fotka studia s Atari
http://www.chrissadler.com/Studio/studio.html
O VST porty vim, ale to snad s MIDI nema nic spolecneho, ne?Pytkin píše:sadlo : vstupy si musis ponastavovat .. vytvorit porty vo VST connection .. stlac F4 .. preco nejde midi to neviem , ze by zla karta ? na midi neni moc co nastavovat .. in ti ide , cize kable mas v zapojene dobre ..
Karta je zbrusu nova takze bych necekal, ze problem je s tim. Ostatne, analog vstupy / vystupy funguji