RME Babyface Pro

Interní a externí zvuková rozhraní
merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz » 13 led 2017 20:24

ludia poradte mi ako v Total mixe nastavit Mic :(
zapojil som ho do zvukovky a nic a uplne slabo alebo len pravy kanal ide :(

level = amater

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 13 led 2017 20:44

Potřebuje ten mic napájení fantom 48V?

merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz » 13 led 2017 20:55

Mam a to jedine sa mi podarilo zapnut na zvukovke myslim

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 13 led 2017 21:08

Nejlepší bude když sem pástneš snímek toho total mixu.
Já ale myslím, že stačí nastavit gain a mělo by to fungovat.
Jo a ještě značku a typ toho micu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od Pytkin » 13 led 2017 23:19

totalmix je mix .. TEda neviem ako na Babyface , ale na Fireface mam druhu ikonku , kde sa nastavuju preampy .. tam si nastavujes gain na vstupoch aj +48V phantom zapinas ..

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 13 led 2017 23:28

Na Babyface je to také tak.

merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz » 14 led 2017 14:04

https://postimg.org/image/hfxsj7pah/ tu je screenshot totalmixu

a mic mam M-audio Sputnik

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 14 led 2017 15:51

Ten Sputnik je lampa, takže fantom nejspíš nepotřebuje. Nastav si gain podle obrázku a mělo by to fungovat.
Baby Face Pro gain2.jpg
Baby Face Pro gain2.jpg (209.01 KiB) Zobrazeno 457 x

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 14 led 2017 16:03

Samozřejmě, gain jakou hodnotu potřebuješ.

merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz » 14 led 2017 17:51

super moc dakujem, pomohlo :)

a este mam jednu otazku, ako nastavit co najmensiu latenciu v Logicu.
aktualny stav posielam v screenshote, myslis ze sa da nastavit este mensi ?

Obrázek

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 14 led 2017 18:19

Nastavuje se to v I/O buffer size, máš tam ale 32samples což je na mém sytému minimum. Já jedu na 128samples a sem v pohodě.
Pošli aspoň nějakou nahrávku až něco nahraješ, když už se tu s tebou v sobotu pářu.

merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od merlinhz » 14 led 2017 20:12

no ale zistil som taku vec ze ked uz nahravam do Logicu stopu, nahra sa mi iba jeden kanal. nechapem preco

aktualne nastavenie totalmixu
Obrázek

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 14 led 2017 20:54

Dávej bacha, já si nejsu jistý jestli ten Sputnik potřebuje fantom.
To máš blbě nastavené v Logicu. Vytvoř si dvě audio stopy a ke každé přiřaď správný vstup a je to.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od pavlii » 14 led 2017 22:00

Kriste - baví se o mikrofonu, takže proč 2 stopy? Jak to čtu, tak je tady problém mimo SW a HW 8) chce to trochu víc studia řekl bych.

MONO stopa, o kterou tu nejspíš jde, musí mít pan třeba na střed, aby byl zvuk slyšet z obou kanálů.

P.

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: RME Babyface Pro

Příspěvek od tony9 » 14 led 2017 22:16

Tak já nevím jestli nenahrává stereo.

Odpovědět