Roland Studio-Capture

Interní a externí zvuková rozhraní
Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od Palio-boss » 12 dub 2015 00:02

nemam tu nic co by slo cez audio, ale skusal som piano v UVI + Guitar Rig ako efekt a na 32 samploch bezalo. Tak som otvoril projekt, kde je 1 WAV, 4ks Padshopu, a Retrologue. ASIO meter na 30-35% cca, ale frci.

Uživatelský avatar
developdevice
Příspěvky: 144
Registrován: 05 bře 2014 11:05

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od developdevice » 12 dub 2015 00:04

Palio-boss: To nezní špatně! :) Na čem to provozuješ?
Develop Device
composing / mixing / mastering
http://www.developdevice.com

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od Palio-boss » 12 dub 2015 00:09

desktop: ASUS Z87M-Plus
i5 4670, 16GB RAM
GTX 750 Ti
Samsung EVO840 na system, Seagate Barracuda na data

ako odkedy ju mam, tak odporucam Roland, ta stabilita je luxus, ale dodnes som neveril ze ta karta realne da aj toto :D
Ak vas napada este nejaky konkretny test pri zatazeni, tak napiste co vyzadujete a mozem skusit ak budem mat tie pluginy.

Uživatelský avatar
developdevice
Příspěvky: 144
Registrován: 05 bře 2014 11:05

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od developdevice » 12 dub 2015 00:17

Palio-boss: Díky za ochotu :). Konfigurace v klidu, něco podobného budu mít i já v ntb, který plánuju k tomu. Desktop mám o něco silnější, takže tam se problém asi taky konat nebude :).

Zajímala by mě právě latence při DI náběru kytary + nějaká simulace (osobně používám BIAS Desktop a Recabinet 4), ale bude to asi vesměs podobné, ať použiješ cokoliv. Nicméně píšeš, že nemáš možnost tohle vyzkoušet, takže z mé strany asi spokojenost :D
Develop Device
composing / mixing / mastering
http://www.developdevice.com

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od Palio-boss » 12 dub 2015 00:31

rado sa stalo. Nahravanie akustickych nastrojov zial nemam moznost vyskusat, gitaru tu nemam a vsetky syntaky som predal :D
Ma to svoje limity. V Cubase 8 neotvorim projekt s 50+ naefektovanymi stopami. Otvorim, ale hned skoci ASIO meter na peak a nedostanem z toho ani zvuk. Co sa VST tyka, Massive, Synthmaster, Maschine... to zvlada s prehladom, samozrejme tiez otvorim len mensie projekty. Kde mam toho nahadzaneho vela stane sa to co predtym. Mozno by si to Cubase casom rozmyslel, ale necakal som.
Inak ak by bol zaujem, mozno budem moju predavat. Totizto jedine co v nej je zapojene su bedne a sluchadla. Octa-Capture v zaruke myslim do jula este.

Uživatelský avatar
developdevice
Příspěvky: 144
Registrován: 05 bře 2014 11:05

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od developdevice » 12 dub 2015 00:41

Palio-boss: Zabils :D ..vychvaluje a zároveň by střelil :)) Hehe. Taky dělám v C8, s většími projekty. Cca do 40 stop standard. Na insertech moc nešetřím a docela to zvládá můj současný Tascam se ctí, když se tedy zrovna "blbě nevyspí" a 4x za den BSOD :D.. Jak kdy.. :) Tuším, že Roland bude v tomhle ohledu asi lepší :)
Develop Device
composing / mixing / mastering
http://www.developdevice.com

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od Palio-boss » 12 dub 2015 00:56

kupoval som to ked som planoval viac nahravat analog. Casy sa menia a viac mi vyhovuje praca s VST ako real nastrojmi, takze je pre mna v podstate zbytocne tu mat zvukovku s tolkymi vstupmi a vystupmi ked su vsetky vypnute ze ano :D Trocha som dufal ze sa ta novinka od Rolandu, SuperUA ci ako to volaju, dostane na trh skoro a za rozumnu cenu. A BSOD sa s Rolandom bat nemusis. Mal som to na NB, mam to na desktope a nikdy tomu nic nevadilo.

Uživatelský avatar
developdevice
Příspěvky: 144
Registrován: 05 bře 2014 11:05

Re: Roland Studio-Capture

Příspěvek od developdevice » 12 dub 2015 00:59

A BSOD sa s Rolandom bat nemusis. Mal som to na NB, mam to na desktope a nikdy tomu nic nevadilo.
To rád slyším, o to mi jde především :)
Develop Device
composing / mixing / mastering
http://www.developdevice.com

Odpovědět