UAD Nevana X2

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 01 srp 2007 15:11

no vyslo men to na 300 doalru i s postovnym
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 srp 2007 15:22

carloff : jaj druha ruka ? pri novom je cena $1400

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 01 srp 2007 15:23

jojo
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 srp 2007 15:25

carloff : jo .. $300 je sranda ..

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 01 srp 2007 15:27

hlaven mi zbyde i misto na powercore casem..
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 02 srp 2007 06:17

peteness píše:
ADDyS píše:nechapu v cem je problem udelat kartu se dvema DSP...
jinak asi moc do vyvoje toho procesoru nedali... moje UAD je porad pekne varici...
cau Addys, nestava se ti obcas ze pluginy prestanou fachcit a hodi to hlasku UAD is not responding nebo neco podobneho???

mne se to stava, nevim asi teplotou.
Ahoj, vim zem tohle jednou neco takoveho vyhodilo... ale vubec se mi tohle nestava... Jednou jsem ze srandy meril teplotu na UAD a bylo tam tusim 80 st. , docela pekne peklo... se ani nedivim ze nejsou schopni udelat rychlejsi DSP, pokud nezmeni technologii

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 03 srp 2007 20:28

Pytkin píše:Mne to pride dobre reiesenie .. dnes ma kazda doska plnu rit 1x slotov ktore su uplne na nic .. toto je vhodne vyuzitie ..
nazvat to "dobre riesenie" mi prijde trochu prehnane. mozes to nazvat riesenie, ktore vacsine ludom nemusi prekazat kedze maju plnu rit 1x pcie slotov (co ja napr zatial nemam), ale dobre riesenie to urcite nieje. ved to nedava ziaden zmysel...
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 srp 2007 21:43

aum generator : co nedava zmysel ? ze zabalili Neve pluginy a 2 uady do jedneho balika ? preco ? mne to zmysel dava .. nepocital som ceny , aky je tam rabat ale verim ze tam nejaky je ..

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 04 srp 2007 11:37

no nezmysel je, ze ked evidentne vacsine ludom uz nestaci jeden processor, ze namiesto toho aby zacali vyrabat kartu s dvoma alebo styrmi, zacnu radsej karty balit po dvoch by default.
jihad on riaa & soza.

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 04 srp 2007 16:13

aum generator píše:no nezmysel je, ze ked evidentne vacsine ludom uz nestaci jeden processor, ze namiesto toho aby zacali vyrabat kartu s dvoma alebo styrmi, zacnu radsej karty balit po dvoch by default.
Ona to zas není taková sranda, navrhnout a vyrobit nějakou kartu. Obzvlášť pokud to není výrobek určený pro masového spotřebitele. Taky je otázka, jestli vůbec ten procesor umožňuje nějaké snadné řetězení. Aby tam pak nemusely bejt dva DSP a jeden obrovský FPGA, který jim bude rozdělovat práci, že.

Uživatelský avatar
Profil
Příspěvky: 115
Registrován: 26 bře 2008 13:03

Příspěvek od Profil » 30 bře 2008 17:53

ADDyS píše:nechapu v cem je problem udelat kartu se dvema DSP...
jinak asi moc do vyvoje toho procesoru nedali... moje UAD je porad pekne varici...
Ja som prilepil silikonom na chladic procesora UAD maly ventilator s regulaciou otaciek, staci ked len lahko ofukuje a chadic UAD je studeny aj pri zatazi....

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 bře 2008 18:00

ja si myslim ze tie dve karty su preto dve, lebo pracuju paralelne.. cize kazda ma svoju zbernicu a full priepustnost.. ak by boli 2xDSP na jednej, tak sa musia delit o jednu zbernicu cize by musela vznikat dajaka synchronizacia tych dvoch procakov v ramci jednej karty na preskacku, raz jeden CPU raz druhy CPU...
takto si to mrda aj jednu aj druhu v rovnakom case na full priepustnost..

je to ako princip dvoch grafik ktore renderuju jeden process.. cize data tecu plynulo aj z jednej aj druhej karty.. toto bol vacny problem ak GPU boli dve na jednej karte.. myslim si ze je to neefektivne mat dva procaky na jednu zbernicu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 bře 2008 20:34

excom : tie karty su dve , aby si mal vacsi vykon ako na jednej .. tie NEVE pluginy su dost narocne na vykon UADu .. proste predavaju v packu 2 karty + pluginy ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 bře 2008 20:35

pytkin : no ved to si prave myslim a preto su 2x 8)

Odpovědět