UAD Nevana X2

Interní a externí zvuková rozhraní
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

UAD Nevana X2

Příspěvek od Pytkin »

Obrázek Obrázek

All Neve Plug-Ins INCLUDED
Two UAD-1e DSP cards INCLUDED
UAD$200 Voucher INCLUDED

promo video : http://websrvr82il.audiovideoweb.com/ca ... railer.wmv

http://www.uaudio.com/products/uad/nevana/index.html

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator »

moc nechapem ze co ich viedlo k tomu dat 2 karty s jednym DSP namiesto jednej karty s 2xDSP....
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

nechapu v cem je problem udelat kartu se dvema DSP...
jinak asi moc do vyvoje toho procesoru nedali... moje UAD je porad pekne varici...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

Mne to pride dobre reiesenie .. dnes ma kazda doska plnu rit 1x slotov ktore su uplne na nic .. toto je vhodne vyuzitie ..

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin »

Zvládá spustit při 44.1 maximálně 18 stereo pluginů současně.
Ale jen v případě že použijete pouze Neve 88RS.
Pokud chcete použít například Neve 1081 spustíte ho pouze 6 x ! a Neve30609 lze spustit jen 2x ve stereo.

Za cenu 1499$ hodně málo.


Pluginy jsou určitě fajn, ale myslím, že hardware dost nestíhá!

Neve by se mohl rozhoupat a vypustit verzi Native :)

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3670
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness »

ADDyS píše:nechapu v cem je problem udelat kartu se dvema DSP...
jinak asi moc do vyvoje toho procesoru nedali... moje UAD je porad pekne varici...
cau Addys, nestava se ti obcas ze pluginy prestanou fachcit a hodi to hlasku UAD is not responding nebo neco podobneho???

mne se to stava, nevim asi teplotou.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff »

mam dve(za chvili 4) a zadny problem
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

hop .. opravujem .. 1x slot sa da vyuzit na MAGMA case .. a do neho 4 uady :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

pateness : nikdy sa nam to nestalo .. komputer je ale klimatizovany .. takze mozno sa ti to prehrieva .. skus dat dole bocnicu a tak testovat .. ci to aj vtedy bude robit ..

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff »

ja budu mit prave 4 UAD v magme
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

carloff : ktoru magmu kupujes ??? Pci na PCI alebo PCIe na PCI ? alebo ?

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff »

http://www.magma.com/products/pci/4PCI/index.html

s pci kartou ale muyu si casem koupit i PCIe
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

jasne .. ja planujem pcie na 7xpci

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph »

drahy jaxvina - uz aby v UA sli trosku s dobou a vypustili 2x (nebo i vickrat - samo) tak vykonnou kartu na firewire port - jejich veci jsou super, ale proste vykonove je to pravek .... bohuzel

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22173
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

inak super je , ze su tam aj pciexpress karty .. tym padom je mozno k notebooku zapojit pci zvuykovky + dsp karty ..

Odpovědět