X-Fi Elite pro
pytkin... pokus o odlehceni problemu =)
ja mel interni PCI zvukovku a zadne ruseni se nekonalo, bylo to naprosto ciste, na druhou stranu jsem si hlidal, aby zvukovka nesousedila s nejakou rizikovou kartou.
ad problemovost PCI vs. USB_FW - jj, to bych souhlasil, staci porovnat mne a kamarada, ja mam PCI+breakout box (gina3g), kamarad FW (m-audio 1814) a porad si stezuje na neco tykajici se stability - obcas musi restartovat interface, ovladace se obcas chovaj divne... netrvdim samozrejme, ze se tak deje u vsech fw zarizeni. jo a konec OT
ja mel interni PCI zvukovku a zadne ruseni se nekonalo, bylo to naprosto ciste, na druhou stranu jsem si hlidal, aby zvukovka nesousedila s nejakou rizikovou kartou.
ad problemovost PCI vs. USB_FW - jj, to bych souhlasil, staci porovnat mne a kamarada, ja mam PCI+breakout box (gina3g), kamarad FW (m-audio 1814) a porad si stezuje na neco tykajici se stability - obcas musi restartovat interface, ovladace se obcas chovaj divne... netrvdim samozrejme, ze se tak deje u vsech fw zarizeni. jo a konec OT

Teraz som instaloval Durkovi Griglakovi FastTrack Pro .. Opat pekny zahul .. Vista neni podporovana .. takze zmensit priestor .. nainstalovat XP .. nejde nevidi interny disk .. takze nlite , pridat sata drivery do instalacie XP .. dal spm XP SP1 .. len na muziku .. Na m-audio webe sa da stiahnut driver a driver V2 .. dal som V2 .. vsetko sa nahodilo . karta aj zahrala windows zvuky .. ale ukazuje sa ze not connected .. Asio nejde .. Tak pozeram originalne CD .. tam je ten driver , ktory neni V2 .. pustim ho .. a pise ze nemam podporovany OS .. kukam specifikacie .. Ahsoo .. SP2 .. kokoti .. Nainstlaujem SP2, .. Dam non V2 driver .. Vsetko chodi jak vino .. Zajebane 3 noci ..