X-Fi Elite pro

Interní a externí zvuková rozhraní
Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 27 kvě 2007 13:31

Kermitak: Verim ze s kvalitni kartou asi problem nebude, ale jisty to neni. Abys mel jistotu musela by pci karta byt cela v kovovym pouzdru, coz se myslim u pci nedela.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 27 kvě 2007 13:51

No, jistotu nemas ani u FW, to je stejny. Ale zajimavejsi nez teorie je praxe a ta pravi, ze jsem mel svoji RME ve 4 ruznych pocitacich (ve dvou byl TV tuner) a nikdy nebyl nejmensi problem s jakymkoliv rusenim ;)

nooly
Příspěvky: 566
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly » 27 kvě 2007 21:54

...coz se neda rict o integrovanych srackach =)

co dela AC97 u me v praci, to byste zirali...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 kvě 2007 22:21

o integrovanych kartach sa snaz nemusime bavit ..

Ja by som z mojich skusenosti povedal , ze mas vacsiu pravdepodobnost problemov s externou (USB aj FW) kartou , nez s internou ..

nooly
Příspěvky: 566
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly » 29 kvě 2007 10:14

pytkin... pokus o odlehceni problemu =)

ja mel interni PCI zvukovku a zadne ruseni se nekonalo, bylo to naprosto ciste, na druhou stranu jsem si hlidal, aby zvukovka nesousedila s nejakou rizikovou kartou.

ad problemovost PCI vs. USB_FW - jj, to bych souhlasil, staci porovnat mne a kamarada, ja mam PCI+breakout box (gina3g), kamarad FW (m-audio 1814) a porad si stezuje na neco tykajici se stability - obcas musi restartovat interface, ovladace se obcas chovaj divne... netrvdim samozrejme, ze se tak deje u vsech fw zarizeni. jo a konec OT :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 kvě 2007 22:10

Teraz som instaloval Durkovi Griglakovi FastTrack Pro .. Opat pekny zahul .. Vista neni podporovana .. takze zmensit priestor .. nainstalovat XP .. nejde nevidi interny disk .. takze nlite , pridat sata drivery do instalacie XP .. dal spm XP SP1 .. len na muziku .. Na m-audio webe sa da stiahnut driver a driver V2 .. dal som V2 .. vsetko sa nahodilo . karta aj zahrala windows zvuky .. ale ukazuje sa ze not connected .. Asio nejde .. Tak pozeram originalne CD .. tam je ten driver , ktory neni V2 .. pustim ho .. a pise ze nemam podporovany OS .. kukam specifikacie .. Ahsoo .. SP2 .. kokoti .. Nainstlaujem SP2, .. Dam non V2 driver .. Vsetko chodi jak vino .. Zajebane 3 noci ..

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 30 kvě 2007 12:16

Pytkin: Krasne popsany problem s instalaci. Potvrzeni slov - kdyz uz nevis co, podivej se do manualu:)
Nic ve zlym, taky koukam do manualu vetsinou az kdyz neco nefunguje.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 kvě 2007 16:36

Vuid : Samozrejme .. Navody a manualy citaju len zbabelci ! :)

Odpovědět