Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Interní a externí zvuková rozhraní
chytma
Příspěvky: 22
Registrován: 06 úno 2008 12:55

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od chytma » 28 lis 2012 18:48

Pytkin píše:vzdy je lepsie pouzit wordclock ako ho odcitavat z digitalneho signalu ..
Díky za radu, tym padom musim urcite dokupit este Wordclock Modul (WCM), preto ten k tomu nemam :(

chytma
Příspěvky: 22
Registrován: 06 úno 2008 12:55

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od chytma » 28 lis 2012 18:50

PELF píše:
chytma píše:Ano, Lavry AD10 má clock out separatny na koax, ale clock out by mal ísť von aj cez AES, či optiku.
Jestli myslíš ten BNC konektor, tak to je jen vstup pro Word Clock.
Ano mám tam BNC vystup, takze uz len ten Wordclock Modul dokupit...ach zasa dalsie vydaje :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od Pytkin » 28 lis 2012 18:53

prave ti pelf pisal ze je to BNC vstup .. nie vystup ..

ak tam Wordclock vstup neni , tak kludne pouzi to odcitavanie hodin z digitalneho signalu .. zase taky zasadny rozdiel to neni ..

chytma
Příspěvky: 22
Registrován: 06 úno 2008 12:55

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od chytma » 28 lis 2012 19:40

Pytkin píše:prave ti pelf pisal ze je to BNC vstup .. nie vystup ..

ak tam Wordclock vstup neni , tak kludne pouzi to odcitavanie hodin z digitalneho signalu .. zase taky zasadny rozdiel to neni ..
Pytkin: naco tam je vlastne potom ten BNC WC vstup na tom lavry AD? Aky to ma zmysel? Zeby iba vtedy ak by som si kupil kvalitny separatny master WC, ktorym budem krmit napriklad viacero AD prevodnikov LAvry AD? V tom pripade s tou HW konfiguraciou co mam mi nic ine ani nezostava, nez odcitavat WC zo signalu vsak? :?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od Pytkin » 28 lis 2012 19:47

Presne tak.. Napriklad by si chcek pouzit 2x lavry ad.. Potrebujes nejako syncovat ich hodiny..

chytma
Příspěvky: 22
Registrován: 06 úno 2008 12:55

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od chytma » 28 lis 2012 20:06

Pytkin píše:Presne tak.. Napriklad by si chcek pouzit 2x lavry ad.. Potrebujes nejako syncovat ich hodiny..
Ale to by som musel vyhrat asi lotto v tom prípade :). Takze tym padom je vsetko vyriesene okrem jednej jedinnej veci s ktorou mi asi nikto nepomoze tu v tejto sekcii (co plne chápem, pretoze to je out of topic)....no a to nahratie stopy do nuenda. Stale ziaden zvuk v stope...nic, mrtvo. Skusam uz aj nemozne a na ocnych bulvach vypalene loga Nuendo a RME :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od Pytkin » 28 lis 2012 20:10

A jaky tam mas problem? Musis si najst na ktorom vstupe mas tu lavry..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od Pytkin » 28 lis 2012 20:13

Musis otvorit vst connection ( tlacitko F4 ) a tam si nastavit input z toho spdifu 4

chytma
Příspěvky: 22
Registrován: 06 úno 2008 12:55

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od chytma » 28 lis 2012 20:20

Pytkin píše:A jaky tam mas problem? Musis si najst na ktorom vstupe mas tu lavry..
Lavry AD mám zapojene na Adat4 (spdif). Mikrofon pocujem pekne direct aj v sluchadlach. Ked idem v Nuende do Device Setup do nastavení ASIO Hammerfall DSP ako je na obrazku co som vlozil v prvom prispevku, tak je aktivovany iba IN ADAT1,2 a OUT ADAT1,2....a ostatné sú inactive. Myslis ze
tam je pes zakopany? Povedz ake info by som ti mohol este poskytnut. Diky Pytkin.

chytma
Příspěvky: 22
Registrován: 06 úno 2008 12:55

Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10

Příspěvek od chytma » 28 lis 2012 20:27

Pytkin: Tak tomu sa hovorí podpora o pol deviatej vecer :) vsetko funguje ako ma. Diky este raz za radu, velmi si toho vazim! Diky aj vam tu vsetkym za podporu.

Odpovědět