Díky za radu, tym padom musim urcite dokupit este Wordclock Modul (WCM), preto ten k tomu nemamPytkin píše:vzdy je lepsie pouzit wordclock ako ho odcitavat z digitalneho signalu ..
Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10
Re: Zvuková karta HDSPe RayDat +prevodníky Lavry AD10/DA10
Ano mám tam BNC vystup, takze uz len ten Wordclock Modul dokupit...ach zasa dalsie vydajePELF píše:Jestli myslíš ten BNC konektor, tak to je jen vstup pro Word Clock.chytma píše:Ano, Lavry AD10 má clock out separatny na koax, ale clock out by mal ísť von aj cez AES, či optiku.
prave ti pelf pisal ze je to BNC vstup .. nie vystup ..
ak tam Wordclock vstup neni , tak kludne pouzi to odcitavanie hodin z digitalneho signalu .. zase taky zasadny rozdiel to neni ..
ak tam Wordclock vstup neni , tak kludne pouzi to odcitavanie hodin z digitalneho signalu .. zase taky zasadny rozdiel to neni ..
Pytkin: naco tam je vlastne potom ten BNC WC vstup na tom lavry AD? Aky to ma zmysel? Zeby iba vtedy ak by som si kupil kvalitny separatny master WC, ktorym budem krmit napriklad viacero AD prevodnikov LAvry AD? V tom pripade s tou HW konfiguraciou co mam mi nic ine ani nezostava, nez odcitavat WC zo signalu vsak?Pytkin píše:prave ti pelf pisal ze je to BNC vstup .. nie vystup ..
Presne tak.. Napriklad by si chcek pouzit 2x lavry ad.. Potrebujes nejako syncovat ich hodiny..
Ale to by som musel vyhrat asi lotto v tom prípadePytkin píše:Presne tak.. Napriklad by si chcek pouzit 2x lavry ad.. Potrebujes nejako syncovat ich hodiny..
A jaky tam mas problem? Musis si najst na ktorom vstupe mas tu lavry..
Musis otvorit vst connection ( tlacitko F4 ) a tam si nastavit input z toho spdifu 4
Lavry AD mám zapojene na Adat4 (spdif). Mikrofon pocujem pekne direct aj v sluchadlach. Ked idem v Nuende do Device Setup do nastavení ASIO Hammerfall DSP ako je na obrazku co som vlozil v prvom prispevku, tak je aktivovany iba IN ADAT1,2 a OUT ADAT1,2....a ostatné sú inactive. Myslis zePytkin píše:A jaky tam mas problem? Musis si najst na ktorom vstupe mas tu lavry..
tam je pes zakopany? Povedz ake info by som ti mohol este poskytnut. Diky Pytkin.
Pytkin: Tak tomu sa hovorí podpora o pol deviatej vecer
vsetko funguje ako ma. Diky este raz za radu, velmi si toho vazim! Diky aj vam tu vsetkym za podporu.