Zvukova karta vylucne pre VSTi a externe synths
nejako sa v tom vsetko stracam (napriek tomu dik za vsetky nazory). ale netusim co mam kupit...
to EMU vyzera byt v pohode, ale nenasiel som na slovensku predajcu (navyse som pocul o problemoch s driverom)...
to EMU vyzera byt v pohode, ale nenasiel som na slovensku predajcu (navyse som pocul o problemoch s driverom)...
Naposledy upravil(a) dano dne 09 úno 2008 22:51, celkem upraveno 1 x.
Reknu ti to jinak. Za 10000SK neziskas nakupem nove karty nejake zasadni zlepseni zvuku v radu desitek procent. Bude to pouze o neco malo lepsi.
Resil jsem to same co ty v jinem tematu a udelal jsem si z toho zaver, ze zatim zustavam u sve A192. Uvazoval jsem o necem od RME a za ty penize bych tak zasadni zlepseni neziskal.
Opravdu velky kvalitativni skok by byl az u karty za cenu presahujici 20000SK.
Resil jsem to same co ty v jinem tematu a udelal jsem si z toho zaver, ze zatim zustavam u sve A192. Uvazoval jsem o necem od RME a za ty penize bych tak zasadni zlepseni neziskal.
Opravdu velky kvalitativni skok by byl az u karty za cenu presahujici 20000SK.
Fova - pridej -))) Vazne to jsou vyhozene prachy kanalem, pomoct si nepomuzes nijak zasadne, bude to na hranici rozpoznatelnosti, pokud vubec. Taky zalezi na ostatnim vybaveni. To bych tadsi poslal ty tanoe do sveta a koupil lepsi monitory. A u drahsisch vicekanalovych platis zase za jine veci, ale ne za kvalitu.
Mas 2496 a to je relativne slusna karta, tak proc bys nedostal pres ni slusny zvuk do PC?
Navic tam mas S/PDIF I/O, takze to muzes do PC hrnout pres digital, jestli ti to ostatni gear take umoznuje.
Navic tam mas S/PDIF I/O, takze to muzes do PC hrnout pres digital, jestli ti to ostatni gear take umoznuje.
Naposledy upravil(a) fova dne 09 úno 2008 23:48, celkem upraveno 2 x.
dano : a co dajaka externa FW karta? nejake M-AUDIO... trebars, toto :
FireWire 1814 - 18-in/14-out FireWire Audio/MIDI Interface w/ ADAT Lightpipe
alebo
FireWire 410 - 4-In/10-Out FireWire Mobile Recording Interface - tato sa aj pohybuje v tvojej cenovej kategorii... ale tam asi nevyuzijes 10 out...
FireWire 1814 - 18-in/14-out FireWire Audio/MIDI Interface w/ ADAT Lightpipe
alebo
FireWire 410 - 4-In/10-Out FireWire Mobile Recording Interface - tato sa aj pohybuje v tvojej cenovej kategorii... ale tam asi nevyuzijes 10 out...
Proti PCI verzi za to da vic penez, protoze FW reseni musi mit externi krabicku. Otazkou stale zustava, zda mu ty FW mrsky prinesou zlepseni zvuku. 
Treba M-Audio FW410 ma AD prevodnik AK5380, takze jsme zase na stejne kvalitativni urovni jako vsechny ty vyse zminene PCI karty.
Kdyz uz za kazdou cenu neco kupovat a dosahnout tak 10% zlepseni zvuku, tak bych sel radsi do neceho v PCI provedeni - vyjde to proti FW levneji.

Treba M-Audio FW410 ma AD prevodnik AK5380, takze jsme zase na stejne kvalitativni urovni jako vsechny ty vyse zminene PCI karty.
Kdyz uz za kazdou cenu neco kupovat a dosahnout tak 10% zlepseni zvuku, tak bych sel radsi do neceho v PCI provedeni - vyjde to proti FW levneji.
Naposledy upravil(a) fova dne 10 úno 2008 00:34, celkem upraveno 2 x.