Zvukovka M-audio FireWire 1814

Interní a externí zvuková rozhraní
tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam » 20 pro 2006 11:45

Milan:
a/drivery mám nainstalované z přoloženého CD
b/na firewiru mám pouze zvukovku
c/PC myslím celkem slušné Intel Pentium 4 630 3,0 GHz/800/2MB/L GA 775
> >> Paměť: 2x - RAM DDR2 512MB 533MHz 64x8
> >> HDD: HDD Seagate Baarracuda 80 GB
> >> HDD WD 2500KS 250 GB,
d/driver ASIO mám nastavený správně

teď jsem se v nanuálu,který mám z Audiotek.cz dočetl,že při nastavení 96kHz a větším,není aktivní soft.mixer na zvukovce.Co to je za blbost?

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 20 pro 2006 11:59

tkam píše:teď jsem se v nanuálu,který mám z Audiotek.cz dočetl,že při nastavení 96kHz a větším,není aktivní soft.mixer na zvukovce.Co to je za blbost?
To není blbost, myslím, že podobné omezení se týká i jiných výrobců.

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam » 20 pro 2006 12:46

Pak to tedy nechápu. To si mám před každým recordem nastavit soft.mix v menším rozlišení a pak to zase změnit???????? A jak potom ovládat ty vstupy?
To jako pro každý zásah přepnou do jiného rozlišení?

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 pro 2006 14:55

tkam, hlavne si nainstaluj nove drivery, nie tie co su na prilozenom CD... to ti vyriesi podla mna tento problem.
Alebo skus pozriet na m-audiu tu knowlege base... ci tam o tomto nenajdes nieco...
ale na 99% to bude ovladacmi

tkam
Příspěvky: 39
Registrován: 12 říj 2006 07:45

Příspěvek od tkam » 21 pro 2006 07:08

Venti: Obávám se,že když toto omezení je popsáno i v manuálu,tak s tím asi moc nepohnu,ale mrknu na ty ovladače.

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 10 led 2007 16:37

co se tyce ty bitovaci hloubky, moje 1814 taky nefacha na jinym rozliseni nez 44100 ovsem jen do ty doby, nez pustim nakej soft (nebo viruse), ktery ji definujou (podle mych potreb), na jakou se ma prepnout.. mmch tech 96khz je trochu prehnanych ne? typoval bych, ze s trochu vic rozpracovanejma vecma by si na tenhle zahul neporadil ani dvoujadrovej procesor :)
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

Odpovědět