64bit samply
kexik mluvil o tom, ze 64-bit ma Sonar a spol. kterej ja pouzivam, mluvil o 64-bit VST...tato slovni spojeni jsem videl pouzivat realne pri instalaci tech systemu/VST...takze jsem chtel mit jasno, o cem se tu debatuje, zda se mi diskuze nejasna...Pytkin píše:jindy : tu sa rozprava o 64bitovom spracovani audia .. to nesuvisi so systemom ..
jen se mi tedy zdalo, jestli se tady nemicha dohromady bitova hloubka a 64-bit technologie procesoru...
me osobne prestala bitova hloubka nejak zajimat, asi jsem prase, kdyz mi staci CD zvuk...
no tak si debatujte, já přestávám mít s luphtrackem trpělivost a nejsem expert na všechno - což ty a kexik skoro jste, jak vás znám (to není ironie)...tak good luck

luphtrack: já si tracky generuju v 32-bit nebo 24-bit, aspon doufam...jde ale o to, ze hlavni distribucni kanal moji hudby jsou MP3 a pak CD, tak nevim, proc bych mel delat vetsi hloubku, o vzorkovaci frekvenci nemluve...myslim, ze to nema moc smysl kdyz to skonci kde to skonci...
jinak abys vedel, casto propaguji 64-bit systemy, hlavne Sonar, takze jsem ti prispel i sem
jinak abys vedel, casto propaguji 64-bit systemy, hlavne Sonar, takze jsem ti prispel i sem