64bit samply

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

64bit samply

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 01:50

(přesunuto z biotech studia)

kdo to smazal?

jsem se jen ptal, k čemu analog, když je podpora pro 64-bitové samply... to je toho :D
Naposledy upravil(a) luphtrack dne 11 pro 2008 13:39, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 02:02

pak ještě ta narážka na sociální inteligenci autora... vy toho naděláte, chjo
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 11 pro 2008 11:19

luphtrack: oni se v praxi pouzivaj vic jak 24bitovy samply? Ale jen v ramci DAW, prevodniky jsou max 24bitovy, ne?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 11:23

Cyril píše:luphtrack: oni se v praxi pouzivaj vic jak 24bitovy samply? Ale jen v ramci DAW, prevodniky jsou max 24bitovy, ne?
nevim jak jsou na tom převodníky, ale interně jde pracovat s 64bitem

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 13:36

no párada, teď to je dokonce na smetišti...Jiřík drandí
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 11 pro 2008 14:00

presunul jsem to do zvuku a samplu a prejmenoval... na smetiste tohle tema nepatri
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 pro 2008 15:51

podla obsahu to na smetisko patri ..

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 11 pro 2008 16:49

já měl za to, že max. jsou 24 a 32-bit...o 64-bit samplech jsem neslyšel, možná si to pleteš s 64-bit DAW a to je něco jiného...

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 17:24

Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 pro 2008 17:49

uz sme to tu 100krat riesili. niektore daw miesaju v 64bit hlbke. miesaju, nic viac. niektore pluginy interne procesuju v 64bit. ovsem vst rozhranie je 32bit, takze z pluginu von ide 32bit a do pluginu detto. 64bit engine ma sonar, reaper, novy cubendo atd atd. specialitka je protools, ktory miesa 48bit fixed point, kedze v takom rozliseni funguju dsp procaky core kariet

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 17:57

no a o tom je cely ten link
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 18:05

no muzes mit hloubku i 4096bitu, kdyz pracujes s datakama... otazka je, jestli to ma nejaky smysl. ja vidim smysl v tom popsat digitalni nastroje v nejakem rozumnem formatu, ktery bude nejakym zpusobem prenositelny a pouzitelny i jinde nez ve windows... csound je jedna z moznosti
Obrázek
live free or die!

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 11 pro 2008 18:19

Pro mě má 64-bit systém jediný smysl - můžu fungovat s 6GB RAM a více. Takže mám 64-bit XP, 64-bit Sonar a některé pluginy také v 64-bit. Nestěžuju si ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 pro 2008 18:40

jindy : tu sa rozprava o 64bitovom spracovani audia .. to nesuvisi so systemom ..

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Příspěvek od luphtrack » 11 pro 2008 18:41

eště aby
Obrázek
live free or die!

Odpovědět