akai s1000 jak prevest zvuky na disketu?

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 29 bře 2006 16:51

takze si naformatovala pak nacetl z HDD ...

pokud je tam jenom SCSI jako optional board tak tam nebude ani interní konektor
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

cysta
Příspěvky: 11
Registrován: 29 dub 2004 00:05

Příspěvek od cysta » 29 bře 2006 17:55

jo

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 30 bře 2006 09:36

hmmm divný, já to doma testnu pod XP
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

mesa 2.2

Příspěvek od timmy » 03 dub 2006 07:49

Nemate nekdo zkusenosti s MESA softwarem na ovladani sampleru AKAI? A navic na XP? Pri instalaci mi to hodi chybu jakoze se nenainstaloval SCSIplug.... A navic na S1000? Jasne ze je to jen na S2000/S3000, ale nekdo tady nekde psal ze jednostrane [PC->AKAI] to prej funguje..... Nebo globalne da se vubec nejak editovat v S1000 pres PC?

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 03 dub 2006 11:34

napisu to jeste jednou. ano da. s windows 3.11 :) SCSI nefunguje ani pod windows 98, natoz XP. Holt starej sampler.

nigol
Příspěvky: 37
Registrován: 17 zář 2002 09:25

Příspěvek od nigol » 03 dub 2006 13:20

Jeste by to melo jit i pod Linuxem, ale nemam v pocitaci SCSI radic, takze to nevyzkousim. Navic to vypada, ze to bude pro uzivatele zvykle na Windows asi trosku slozitejsi...
http://lakai.sourceforge.net/about.shtml

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 03 dub 2006 15:18

chapu sentiment ke starym nastrojum, take ho mam, ale v tomhle pripade, je ta cena za praci s veteranem neumerna pruda.. :)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 03 dub 2006 19:03

MESA komunikuje pouze s řadou XL tj. S3000XL, CD3000XL, S3200XL, S2000 s ničím starším ti nepoběží (včetně řady S3000i, S2800i tj. ani obstarožním S1000). podmínkou je samozřejmě SCSI intarface v PC i sampleru (řada XL už měla standardně). Bez SCSI ti to samozřejmě bude dělat problém se SCSI plug. MESA vůbec nefunguje pokud nemáš připojený kompatibilní sampler. Win98, 2000 i XP by měly být bez problému, alternativou k poněkud pomalé MESe je Millenium. pro tebe nemá význam ani jedno !

timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

Příspěvek od timmy » 04 dub 2006 06:34

No tak SCSI v komplu i sampleru samozrejme mam, takovy defo zase nejsem, abych nevedel, ze bez toho to nepujde. Mne slo prave o tu moznou nebo vlastne spis nemoznou komunikaci. Tak jo, tohle teda nejde. Dalsi vec je ze mi sampler pres SCSI nejak nespolupracuje s CD-ROMkou. Kdyz chci neco nalozit z cd, tak ho jen roztoci a nahlasi error. SCSI je ok, s hadrem slape normalka, ID je nastaveny taky spravne. Je to starej NEC. Nevite nekdo neco o tom? Diky za pomoc.

timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

Příspěvek od timmy » 04 dub 2006 06:38

Jeste dodam ze to cedecko v CD-ROM je samozrejme se samply ve formatu S1000.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 04 dub 2006 09:39

OK spletl jsem si tě s "Cystou"

Máš to dobře zaterminovaný (na obou stranách), zkoušel jsi jinou CD-ROM mechaniku, mě třeba NEC vůbec nefungoval s Kurzweilem, mám Toshibu a ta je OK.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
deep
Příspěvky: 109
Registrován: 20 črc 2003 21:53

Příspěvek od deep » 04 dub 2006 20:31

na s1000 mi chodily pouze CD s rychlosti 1x a 2x rychlejsi se chovaly jak popisujes. zablika rostoci a scsi error... pokud to je nejakej takovehle kousek tak hledat chybu v terminaci nebo kabelech....
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 04 dub 2006 21:09

Přesně, ty CD_ROMky musejí být pomalé
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

Příspěvek od timmy » 05 dub 2006 20:27

Tak to bude teda urcite tim, ten muj NEC je 8x rychlostni......tu editaci ze nejde to zkousnu, ale todle...... proboha kde mam takovejhle soustruh sehnat? Dela to jeste nekdo? Tezko Anezko.....leda tak prosmejdit bazary....kazdopadne diky moc za pomoc.

Odpovědět