DOLAĎOVÁNÍ PERKUSÍ

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

DOLAĎOVÁNÍ PERKUSÍ

Příspěvek od biscuit » 25 led 2005 22:44

pouzivate neco na doladovani perkusi? myslim tim treba antares auto tune, nebo tak neco. i kdyz kazdej sampl naladim zvlast, tak mi to chvilkama pripada, ze to uplne nesedi. mozna uz mi z toho hrabe. a zrovna antares se chova trosku divne a pripada mi, ze si s tim moc nevi rady :(
to co treba dela s perkusema melodyne se mi nelibi - je to moc neprirozeny a navic co jsem zkousel, tak mi to zrovna neklapalo, jako v jejich demo filmecku - viz here: http://www.celemony.com/melodyne/demos.html , jestli neznate..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 26 led 2005 08:40

bump :wink:
nikdo nic?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 26 led 2005 09:28

akai pitchright; pouzivam na basu (niektore hodne modulovane sa v sampleri uladuju(
ale na perkusie stacia usi

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 26 led 2005 21:44

:?
dobre, asi to nebudu resit - ja proste chtel aby tam sedely jako prdel na hrnec

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 26 led 2005 22:27

na co ich chces ladit?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 27 led 2005 08:19

poshook: na co se ladi treba timpany???

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 27 led 2005 08:24

tomu rozumiem, ale naco ich chces ladit po funuse?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 led 2005 09:42

biscuit: tak skus ten pitchright... ovladanie ma primitivne a funguje

je to za peniaze takze ho musis zohnat obvyklym sposobom

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 27 led 2005 10:45

poshook: sto takoje po funuse? funus = pohreb, ne?
kexik: dik, vyzkousim - ono to nebije do usi, ani to neni neprijemny - sedej tam normalne - jsme takovej puntickar (ale vysledek za to nestoji) :lol:

Mik
Příspěvky: 39
Registrován: 12 bře 2004 09:39

Příspěvek od Mik » 27 led 2005 12:31

jakoze do nej flaknes a pak teprv ladis, misto abys ho nejdriv naladil a pak do nej mlatil...ale od toho ty kompy sou

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 06 úno 2005 13:07

delam to tak, ze si je nejdriv predbezne naladim nejakou realtime priserou a potom je upravim destruktivne. kdyz sem v sampleru, tak neni co resit.. :]

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 06 led 2009 14:00

zdravim pani,
neviete mi povedat ako su rozmiestnene perkusie v ramci sterea ?
congo, bongo atd.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 06 led 2009 14:09

rek bych, ze jak se ti to zrovna hodi

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 06 led 2009 14:16

Amorph píše:rek bych, ze jak se ti to zrovna hodi
no o tom viem :) momentalne to tak mam.. ale urcite existuje nejake standardne rozmiestnenie a rad by som ho poznal...

je jasne ze podla pocitu to mozem dat kamkolvek ale mam celkom aj rad urcity Řad a Pořadek :D

Uživatelský avatar
atom
Příspěvky: 261
Registrován: 30 črc 2008 20:28

Příspěvek od atom » 06 led 2009 20:06

Ja by som o tom tiez rad vedel trocha viac... :wink:
Teda ak tam je nieco ako standard.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

Odpovědět