Jsem na tom podobne. Kdysi davno jsem narazil na jejich produkty (jmenovite Ministry of Rock) a naprosto me to dostalo. Ale znate to, chudy student. Kdyz se clovek casem dostal k penezum (ano, to slovo je prace), tak se mi doma nashromazdilo par knihoven (vsechny uz na Play enginu). Gobalne musim rict, ze se mi to porad libi apokazdy v nich objevim neco novyho. Nejakej novej zajimavej sample, nastroj, vychytavku.
MOR jsem koupil az ted nedavno. Konkretne bici jsem v tom jeste moc nezkoumal (mam SD2 a tam je ta sama bici sada taky, jen snad jeste trohu rozsirena, tusim), a kytary....no, vedel jsem, ze bude tezky z toho dostat slusnej kytarovej zvuk, o tom se psalo casto i na jejich vlastnich forech, ale zatim se mi to moc nedari. Ukazky na jejich strankach se mi ale libi, takze to jit musi

Nejak verim tomu, ze je to akorat tezky naprogramovat tak, aby to znelo prirozene (v ramci moznosti).
Mam od nich jeste Symphonic Orchestru Gold, Symphonic Choirs+VOTA, StormDrum2+Exp a Goliath.
Kvuli jejich knihovnam jsem si upgradoval PC (AMD Quad, 12Gb RAM, HDD 1TB 64Mb cache) a jede to v tomhle ohledu KONECNE dobre. Driv jsem mel kazdou chvili dropouty v audiu. Ale zatim jsem netestoval s Kontaktem dohromady.
Co se tyce standalone verze a jeji nefunkcnosti, tak je to potiz, kterou jsem mel taky. Jde o to, ze v ceske lokalizaci Windows XP se registracni info zapisuje do adresare neco jako "Dokumenty\Data Aplikaci\EW...atd...) a problem je v dlouhem "i" v tomto nazvu (alespon podle vseho co jsem se support vykomunikoval. Pokud vim, do dneska na to patch neni. Nicmene, kdo ma anglickou verzi Windows mel by byt v pohode. Alespon me to ted slape, co mam ang. Win7.
Jinak tenhle thread vypada dobre, dik za nej. Ted dat do kuppy jeste nejaky ty tipy a triky a ukazky a postupy atd.