mate nejake typy z ktoreho synthu by mohol byt ten zvuk ?? myslim ten hlavny co tam slape nie tie skrkance
hladam tipy na synth z ktoreho je ukazka
hladam tipy na synth z ktoreho je ukazka
monstersynth.wav
mate nejake typy z ktoreho synthu by mohol byt ten zvuk ?? myslim ten hlavny co tam slape nie tie skrkance
) asi to bude nejaky analog ale ktory
) strasne by ma to zaujimalo lebo nieco tak tucne a brutalne som uz davno nepocul ...
mozno tento
http://www.xeno-morph.net/xenomorph/Ima ... tsGoa1.jpg
ale takyto hutny vyrobis aj na mojom kurzweili
http://www.xeno-morph.net/xenomorph/Ima ... tsGoa1.jpg
ale takyto hutny vyrobis aj na mojom kurzweili
no to je lahke pozriet na stranku z coho hra live taky chytry som aj ja bol
) ale neverim ze je to nord .. mam G2 a hento ma taky specialny charakter ktory sa mi z G2 proste nepodarilo dostat - priblizit ano ale proste furt to nebolo ono... a ked uz nieco neda G2 tak nl2/3 urcite tiez nie predoze vo svojej podstate su to len obmedzenejsie stroje nez G2 .. som si skoro isty ze je to nejaky analog len myslel som ze sa ozvu niektori co maju realne nejake analogy doma (bodyia napriklad a dalsi:) a jednoznacne identifikuju ten zvuk.. na jednom shote ma chalpi ARP 2600 tak este teoreticky to by to mohlo byt - ale ak je to ono tak potom arturia arp2600 je NEKONECNE mimo pretoze tomu sa o hentak kvalitnom zvuku moze len snivat ...
viem ze chlapik pouzival aj nejake moogy ale nechcel som to tu vyposovat aby som vopred neprogramoval ludi na odpoved 
an200 urcite nie ani nahodou - je to super stroj ale na tomto si vylame zuby
teda oscilatory a filtre
...
an200 urcite nie ani nahodou - je to super stroj ale na tomto si vylame zuby
bassline: jeeziis... to som tu nechcel riesit.. proste pre mna je specialny, totalne speciany ... skus na niecom natocit rovnaky a pochopis preco je specialny..
a dufal som ze sa ozve niekto "ano, mam doma synth XY a presne ten typ zvuku sa na tom da natocit" .. a nie len kopu kybicovania a hadania
hadat viem aj ja
)
nic v zlom chalani berte to z rezervou
ja sa nehnevam na nikoho ale no.. uz by to chcelo nejake realne tipy na zaklade odskusanych synthov
nie dohady..
acid punk: ten oberheim mas niecim podlozeny (nejake ukazky, alebo si ho mal v ruke) alebo len tipujes ?
a dufal som ze sa ozve niekto "ano, mam doma synth XY a presne ten typ zvuku sa na tom da natocit" .. a nie len kopu kybicovania a hadania
nic v zlom chalani berte to z rezervou
acid punk: ten oberheim mas niecim podlozeny (nejake ukazky, alebo si ho mal v ruke) alebo len tipujes ?