Jak na VOCODER ve VIRUS Ti

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 01 úno 2008 12:23

no ved vlavo pocujes iba cisty carrier (oscs), vpravo modulator (hlas)...v strede by si mal pocut zvokoderovany zvuk...co pocujes v strede ?

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 01 úno 2008 12:29

napul hlas a napul zvuk syntaku (nemodulovanej, pouze se meni hlasitost zvuku v zavislosti na hlasitosti hlasu

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 01 úno 2008 12:36

LUPO ... podobny problem som mal ja na supernove az ked som dosiel na to ze ten balance musi byt fakt PRESNE v strede len vtedy to ide ako klasicky vocoder .. inak 0..63 je presne to co hovoris ty a 65-128 tiez... len presne na 64 je to standartny vocoder ...

edit: aha medzitym si napisal .. nuz .. potom neviem... problem bude este niekde inde ..

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 01 úno 2008 12:40

hele ale jasem jen spicka ledovce, kdyz date googlit vocoder virus Ti tak tenhle problem ma mraky lidi

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 01 úno 2008 12:42

no tak potom je to jasne zrejme s tym suvisi nejake nastavenie ktore musis spravit "logicky" niekde uplne inde.. skus pohladat v global menu nieco co by s tym mohlo suvisiet .. nieco ako "vocoder mode:))" alebo nieco podobne ...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 01 úno 2008 12:47

ked niekto donesie na zraz TI-cko, posadime za to Basslina, strcime mu do ruky manual a dostane bojovu ulohu rozbehat to :D :D :D

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 01 úno 2008 12:48

a co INPUT MODE ? ked zvolis nejaky rezim tak externe audio ide do filtra...a filter je nahradeny vocoderom ak je aktivovany (musis zvolit typ carriera, bud oscilatory,noise alebo externe audio)
Naposledy upravil(a) bassline dne 01 úno 2008 12:52, celkem upraveno 1 x.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 01 úno 2008 12:49

mimochodem tady je ukazka vocoderu tusim z virusu B...nevim nevim ale tohle neni zrovna "vocoder" co bych chtel z toho vytahnout :) moc tomu neni rozumet http://www.access-music.de/audiodemos/black_den.mp3

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 01 úno 2008 13:01

OT: vokoder je prezitek a je lepsi se mu vyhybat jako cert krizi :-)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 01 úno 2008 13:10

onehalph: dej si mokrej rucnik na celo, jazzmane!!! :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 úno 2008 14:48

LUPO : no mne to vokoderovalo .. len som pouzil miesto hlasu muziku .. ale fakt ze to zacalo fungovat az ked som vybral niektory z presetov VOC .. kym som sa to len manualne snazil zapnut parametrami , tak to vobec nerobilo nic ..

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 01 úno 2008 16:53

Ta ukazka zni stejne jako vocoder z Bcka. Nic lepsiho se z Viru neda dostat. Proste tomuhle oni rikaji vocoder. Ja nad tim stravil nejriv jedno odpoledne, pak se to odlozilo na neurcito, parkrat jeste obcas zkusilo a nakonec zaskatulkovalo jako NEPOUZITELNE..........kupte si Mikrokorg. Tam je vocoder v pravym slova smyslu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 úno 2008 17:26

Hmm .. Ja som mal vzdy pocit , ze vocoder vo viruse je mnamka .. to je fakt zle ?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 01 úno 2008 21:59

lupo dobra zprava :-) je to pouzitelny a docela zajimave znejici a reci je rozumet :-) samozrejme podle nastaveni
http://virusti.com/forum/index.php?act= ... fd473e1018

dulezity je nastavit vira jak pise dryle

Odpovědět