Jak na VOCODER ve VIRUS Ti
Jak na VOCODER ve VIRUS Ti
je tady nekdo kdo s tim ma zkusenosti? me se to moc nepodarilo rozchodit, maximalne do te miry ze muzu hlasem "triggerovat" zvuky z Virusu, ale jako klasickej vocoder mi to moc nefunguje
ja mam zase problemy s vocoderom na supernove
)) a pritom podla manualu by to malo byt easy.. ale nejak sa mi s tym nedarilo ked som to skusal 
v tomto bol super stary dobry MS2000 .. tam to slapalo fakt perfektne easy a lahko... niekedy rozmyslam kupit niekde z druhej ruky zase ms2000 len koli vocoderu
v tomto bol super stary dobry MS2000 .. tam to slapalo fakt perfektne easy a lahko... niekedy rozmyslam kupit niekde z druhej ruky zase ms2000 len koli vocoderu
EXCOM: ak to nefunguje podla manualu, tak to asi nebude fungovat vobec a neni co riesit...niekedy mi pripada ze clovek je lenivy a namiesto toho aby si prestudoval veci predtym nez zacne nieco pouzivat, tak sem hodi otazku a caka na spasenie...
Naposledy upravil(a) bassline dne 01 úno 2008 11:03, celkem upraveno 1 x.
inak bassline ma v podstate pravdu .. tiez mi vocoder na viruse nerobil nic .. potom som si precital manual , kde je napisane , ze treba vybrat preset niektory z vocoderovych presetov .. a uz to nieco zacalo robit ..
predpokladam ale ze lupo manual cital ..
I ked vlastne .. aj ja razim teoriu , ze manualy citaju len zbabelci !!!
predpokladam ale ze lupo manual cital ..
I ked vlastne .. aj ja razim teoriu , ze manualy citaju len zbabelci !!!
pytkin : ja ako chapem basslinovu reakciu, predpokladam ze je fundovany ohladom virusu a ma to zmaknute, cize prave on by mohol hodit tu radu ktoru prave Lupo potrebuje.. mna by len zaujimalo ak by chcel radu bassline a lupo mu napise sak pozri do manualu ci by bol s takouto odpovedou spokojny
predsa toto forum je o tom aby sa ludia pytali ked uz nevedia ako dalej.. nepochybujem o tom ze to lupo vyskusal od A po Z a od Z po A 
cize bassline nerob formu a daj radu a postup
este zoznes ovacie 
cize bassline nerob formu a daj radu a postup
tenhle problem nemam jen ja , ale maji ho i ostatni uzivatele jak sem googlovanim zjistil a v manualu to opravdu neni moc dobre popsane, respektive tomu jeste venuju nejakej cas a pokud neco zjistim tak to sem dam i s konkretnim prikladem. urcite na to bude mit vliv kterej parametr ten hlas konkretne meni, neni to tam zas tak jednoduchy.
nedela to nic. kdyz dam balance doprava slysim jen muj hlas, kdyz uplne doleva tak kdyz zmacknu klavesy je ticho a kdyz zacnu mluvit,/zpivat tak zvuk z virusu "hraje" ale hraje jako kdybych normalne hral...pouze tou silou hlasu ovladam hlasitost toho zvuku. to podle me NENI vocoder. neni ten zvuk nijak modulovanej