Jak stahnout data z volca sampleru

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
snoopyk

Re: Jak stahnout data z volca sampleru

Příspěvek od snoopyk »

sice je to stare tema a mozna uz nemas ani electrbe 2 a nebo uz to davno vis ze se da prehranim Firmware z nej udelat sampler po HW strance je to totozne. viz videa na YT

zbysek

Re: Jak stahnout data z volca sampleru

Příspěvek od zbysek »

Ahoj, po dlouhé době jsem se sem připojil. Asi po roce. Už o tom vím trochu víc. Doporučuji všem začatečníkům prostě vydržet a zkoušet co mašinky umí, nejlépe osobní kontakt na někoho kdo vlastní stejnou mašinku. Jsem dislektik a nerad čtu manuálu ani dlouhá fóra, nejlepší tutorialy na YouTube. Ja vždy zkouším snad všechny možné pozice a varianty. Mé studium sice je zdlouhavé a fakt nasere když pochopim nějaký efekt až za rok- funkci si většinou hned někde vyhledám, ale jak sami víte, správné nastavení pro daný zvuk a jeho modulaci se mění témeř každým knoflíkem. Tak můžu říct že po dvou skoro dvou letech samostudia, a občasné rady kamoše z Vídně ( co náhodou parkovat vedle mě na akci, a vůbec stačí se zeptat na akci sousedů a zjistí že je nějaká ta krabice skoro všude;-)) tak si troufnu říct že tomu analogu už přicházím na kloub;-) už něco i Nahraji,- spíš dlouho stejné a musím se naučit to stavět příběh... A zatim je to neprezentovatelné.
Jinak volcu sem půjčil/dal kámošovi do začátku a poslech rady i které mě byly dány tady, a pořidíl pořádnou mašinku Elektron analog rytm mk1, Electribe 2, a Arturia minibrute 2S, v plánu mám doplnit či nahradit Electribe Elektronem Octatrack, ale zatím mam co dělat s objevováním Elektronu rytm a Arturie. Ale rozhodně se vyplatí investovat do pořádné mašinky... Se mějte a pěknou pokroucenou...

Odpovědět