Jak trigrovat bicie v Nuendo 3???
Jak trigrovat bicie v Nuendo 3???
Ahoj.mám ve stopách živé bicí a chtěl bych např ůdery kopáku nahradit samplem.nemůžu přijít jak na to.mohl by mi někdo poradit krok po kroku?
Myslel jsem že ve stopě kde mám kopák udělám "hitpoints" a pak sem v koncích jak k tam na každý ůder dostanu ten wav se samplem:-(.Už sem s Nuendem pracoval,ale nikdy ne se samply.dík za každé nakopnutí.m
Myslel jsem že ve stopě kde mám kopák udělám "hitpoints" a pak sem v koncích jak k tam na každý ůder dostanu ten wav se samplem:-(.Už sem s Nuendem pracoval,ale nikdy ne se samply.dík za každé nakopnutí.m
Preco by sa to nedalo vyriesit jednoduchym prevodom audia na midi?Mne by to prislo najjednoduchsie riesenie.Potom by som len priradil nejaky sampel z archivu napr v Halione.
Keksik:neviem si predstavit,ze ako pako naklikavam nejaky zlozity kopak z nejakeho progrockoveho songu.Neda sa to nejako elegantnejsie?
Keksik:neviem si predstavit,ze ako pako naklikavam nejaky zlozity kopak z nejakeho progrockoveho songu.Neda sa to nejako elegantnejsie?
To je mi jasne,skusal som to,skor ma zaujima,ako z celeho audio tracku napr.s BD urobit kompletny export na MIDI,zakvantizovat,upravit -vyrovnat dynamiku....Drumagog dost nevyspytatelne reagoval pri detekcii,napriek velkemu experimentovaniu s tresholdom a latenciou.Posuny voci overheadom a presluchmi boli obcas dost velke,a hlavne nahodne,teda nevyspytatelne.
V minulosti som celkom uspesne otestoval konverziu basovej linky na MIDI v Melodyne,len malo tonov bolo treba upratat.Preto ma celkom zaujima,ci na konverziu bubnov do MIDI nenexistuje nejaka jednoducha a lacna metoda.
V minulosti som celkom uspesne otestoval konverziu basovej linky na MIDI v Melodyne,len malo tonov bolo treba upratat.Preto ma celkom zaujima,ci na konverziu bubnov do MIDI nenexistuje nejaka jednoducha a lacna metoda.
je hlupost to vsetko riesit cez drumagog (mylim trigger + sample)
Jednoznacne odporucam vygenerovat MIDI.
Drumagogom som si z jednotlivych audio stop generoval
- MIDI kopak
- MIDI rytmicak
a fungule to bezvadne - pozicia s dynamikou v MIDI bezchybne kopiruje audio.
Ak chcem, tak si zive bicie mozem dofarbovat samplami.
ALE NECHCEM, lebo po dlhom trapeni som prisiel na to,
ze nedofarbene zive bicie zneju lepsie.
Jednoznacne odporucam vygenerovat MIDI.
Drumagogom som si z jednotlivych audio stop generoval
- MIDI kopak
- MIDI rytmicak
a fungule to bezvadne - pozicia s dynamikou v MIDI bezchybne kopiruje audio.
Ak chcem, tak si zive bicie mozem dofarbovat samplami.
ALE NECHCEM, lebo po dlhom trapeni som prisiel na to,
ze nedofarbene zive bicie zneju lepsie.