ale boli to len sample a maping by si musel urobit sam ....
edit: MAM TO! http://theremin.music.uiowa.edu/MIS.html
Ano, toto som uz pozeral. Aj som si stahoval nejake sample...stahoval si ich aj ty? V jednom subore je nahratych viac tonov, treba to este dodatocne strihat?Solarfall píše:sakra ja som niekde mal link na sample orchestra nejakej hudobnej univerzity alebo niecoho takeho... ale ani zanic to neviem najst![]()
ale boli to len sample a maping by si musel urobit sam ....
edit: MAM TO! http://theremin.music.uiowa.edu/MIS.html
Ano, chcem to vyuzivat na seriozne komponovanie. S tym samplovanim uz neni problem potom, to uz som tisickrat robilAmorph píše:Vill_Bajn: no jasne, musis to nastrihat a pak naladovat do nejakeho sampleru, pokud s tim chces nejak seriozne hrat/skladat. Coz neni az tak malo prace, jestli to ma znit dobre. Skoro bych rek, ze se ti vyplati spis sf2, kde to mas pripraveny.
Mozna bys mohl jeste upresnit, na co ty smycce potrebujes.
toto ale nemyslis vazne ze? konkretne myslim to slovo "seriozne". lebo ak ano, tak podla mna sa nic seriozne neda robit tak, ze namiesto prejdenia celej cesty sa rozhodnes pre takuto skratku... na serioznu robotu treba aj seriozne nastroje a je teraz uplne jedno ci HW alebo SW. az na to ze pri HW by si neriesil ci niekde rozdavaju PSR 290, ale rovno by si kupil nieco ovela lepsie.Vill_Bajn píše:Ano, chcem to vyuzivat na seriozne komponovanie...
Aby nedoslo k nedorozumeniam...dano píše:toto ale nemyslis vazne ze? konkretne myslim to slovo "seriozne". lebo ak ano, tak podla mna sa nic seriozne neda robit tak, ze namiesto prejdenia celej cesty sa rozhodnes pre takuto skratku... na serioznu robotu treba aj seriozne nastroje a je teraz uplne jedno ci HW alebo SW. az na to ze pri HW by si neriesil ci niekde rozdavaju PSR 290, ale rovno by si kupil nieco ovela lepsie.Vill_Bajn píše:Ano, chcem to vyuzivat na seriozne komponovanie...
ale ved koniec koncov to raz aj tak zistis sam... ale takto si mozes aspon usetrit zatazovanie compu stahovanim sraciek a miesto na disku mozes vyuzit aj lepsie.
PS: keby ti o tu serioznost naozaj islo, tak nepolozis taku otazku... ale pohoda, je to len moj nazor, nech sa dari.