Soubory s priponou rfl.

Vše okolo samplů, samplerů nebo zvuků/programů pro syntetizátory
Uživatelský avatar
don corleone
Příspěvky: 146
Registrován: 26 pro 2006 16:29

Soubory s priponou rfl.

Příspěvek od don corleone » 13 čer 2007 13:16

Neviete niekto, ako vložiť .rfl súbory do FL studia 5? V mojom prípade by to mali byť nejaké AKAI sample orchestra...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 13 čer 2007 13:37

Mas to nejake pomylene, rfl su refill subory do Propellerhead Reasonu,
normalne to ine samplery nevedia citat, lebo su to enkryptovane subory.
Dokonca ani Chickensys translator to nevie citat.

Akai CDcka tiez bezne PC nevie citat, lebo su nestandardne, zvyknu mat aj viac partitionov.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 13 čer 2007 13:43

si to ukradni v AKAI formatu a mas to :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 13 čer 2007 13:55

Myslim, že refilly pro reasona do fruity nedostaneš (ale fruity umí import projektů z ReBirtha), raději na to zapomeň a jestli chceš do fruity nějaké nové "zvuky", tak se poohlédni třeba po nějakém vst nástroji, kde budeš mít hafo presetů s kterýma si budeš moct hrát.

Jinak já bych ti hodně doporučoval si koupit knížku "Vytváříme a mixujeme hudbu v programu FL Studio" od Roman Petelin a Jurij Petelin. Je tam vše potřebné co bys měl vědět a kniha je hodně dobře a srozumitelně napsaná. Já si jí koupil jentak, abych věděl, jestli tam nenajdu něco, co už o fruity nevím, ale bohužel vše co tam je už vím, takže jí ani nepotřebuji a nepoužívám. Kdybys chtěl, mohl bych ti jí prodat levněji než je v obchodě, je úplně nová.

PS: Jediný způsob, jak tam dostat ty refilly, je pustit si celého Reasona pod fruity, tuším přes rewire, ale nikdy jsem to nezkoušel, protože Reasona nemám rád ;)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 13 čer 2007 14:13

demsky: AKAI pres CDXTRACT ;)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 13 čer 2007 15:39

ja pouzivam na Akai Gigastudio, ale ked potrebujem do Kurzweila z hocicoho tak Translator is da best :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 13 čer 2007 15:42

demsky: jak to do toho kurzweila namapujes? Chapu ze to das na CD nebo na Disk. Ale kdyz mas treba klavir kazdej sampl zvlast tak by to chtelo nejak namapovat nejdnotlivy klavesy pres soft a hodit to do kurzweilu a ten si to pak nacte. Prece to nebudes rucne lovit pres display a jog.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 14 čer 2007 15:22

no ved Awave je v tom genialny, mam kvantum custom setov co som robil este napr. v SoundFontoch a Translator nema problem to vsetko prehodit do KRZ formatu a nasledne potom v Kurzweili sa uz iba venovat VASTu.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 14 čer 2007 15:30

demsky píše:no ved Awave je v tom genialny, mam kvantum custom setov co som robil este napr. v SoundFontoch a Translator nema problem to vsetko prehodit do KRZ formatu a nasledne potom v Kurzweili sa uz iba venovat VASTu.
To vypada dobre ten translator umi to z Kontakt bank apod. akorat jsem v seznamu jako destination nenasel Kurzweil format jen jako Source. Asi to maj blbe na webu. Pac jinak by mi to bylo na dve veci :D Ale jinak supeer jestli to dokaze banku z kontaktu narvat do KRZ. TO bych si pískal.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 14 čer 2007 15:41

no vidim ze to tam nemaju, mne to v pohode hadze do KRZ. Ako alternativu by som skusil potom Awave, ale kontakt neviem ci berie, zbadal som akurat battery a reaktor
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 14 čer 2007 15:42

demsky: kontakt tam maji v seznamu :) i veci z reasona.

Uživatelský avatar
don corleone
Příspěvky: 146
Registrován: 26 pro 2006 16:29

Příspěvek od don corleone » 14 čer 2007 17:15

Takže do FL-ka to nedostanem. OK, díky za rady. Môže sa zmazať. Raz budem absolútny producent a nechcem, aby ste na mňa potom vyťahovali takéto neznalosti. :lol:

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 14 čer 2007 17:34

ale ale, copak nikdo nevite ze rfl format uz je davno prolomenej? nevim jak se ta utilitka jmenuje, ale je uz roky...

Uživatelský avatar
nathanael
Příspěvky: 707
Registrován: 07 úno 2007 16:19

Příspěvek od nathanael » 14 čer 2007 18:17

biscuit: to je docela možné, že to jde nějak třeba extrahovat, ale přímo do fruity to importovat v tomto formátu pokud vím nejde...já ani nevim, co v tom .rfl je, ale předpokládám, že nějaké samply...

Dava
Příspěvky: 69
Registrován: 11 říj 2002 11:14

Příspěvek od Dava » 15 čer 2007 16:17

biscuit píše:ale ale, copak nikdo nevite ze rfl format uz je davno prolomenej? nevim jak se ta utilitka jmenuje, ale je uz roky...

Jo a jak.Bych se hadal , ze rfl precte i neco jinyho nez Reason. :twisted:

Odpovědět