Uf ze bych si to koupil pro ten pocit obrovske sample bankySadLuck píše:jo, taky si řikám jak je to vlastně směšný
dřív jsem existoval se 40 Gb a moje hudební polovička pořád pracuje se 70 GB diskem a přitom má na svědomí 3/4 naší tvorby po stránce skladby... NAHRÁVAT na tom ale moc nejde.. a velké samplebanky... taky mají něco do sebe:)
Vhodný formát/kodek na skladování samplů
Tak jo, zkoumal jsem a došel jsem tam, kde jsem vlastně začal - 320 kbps mp3 za pomoci LAME 3.97 ... zbývá jeden dotaz - jakým softem provést onu hromadnou konverzi? Vždycky jsem to dělal pomocí Adobe Audition 1.5 , ale to mi nepřijde moc rychlé.. ikdyž na rychlost docela kašlu, hlavně kvalitu... koukal jsem i na některé free -foobar2000, frontend... nějaká doporučení?
pouzivam winamp... nastavis mu ako output plugin nejaky mp3 writer (idealne frontend plugin pre lame), nastavis ho, zadas cestu, a potom len nasypavas subory z disku do playlistu a winamp namiesto prehravania po stlaceni play enkoduje. so vsetkymi softami to trva rovnako.
druha prijemna moznost, pokial mas wavelab, pouzi interny batch procesor, v nom sa da nastavit uplne vsetko
druha prijemna moznost, pokial mas wavelab, pouzi interny batch procesor, v nom sa da nastavit uplne vsetko
wavelab ma v sebe fraunhofer a v nastaveni high quality je to slusne... lame je ovsem lepsi; wavelab vie pouzivat lame, ovsem bez moznosti ovplyvnit tagy, ktorymi sa lame ovlada... prave preto pouzivam ten winamp
dalsia moznost co ma napada je exact audio copy, ten ma rovno predkonfigurovany ten najlepsi rezim pre lame. osobne mi nesedi ovladanie, ale tebe mozno bude
dalsia moznost co ma napada je exact audio copy, ten ma rovno predkonfigurovany ten najlepsi rezim pre lame. osobne mi nesedi ovladanie, ale tebe mozno bude
jo, to jo a hlavně podporuje zachování struktury složek, což je super. Jedinou nevýhodou, kterou jsem stačil vypozorovat je, že při nastavování v options pravidelně padá (resp. při jejich potvrzování) .. nastavení se ale kupodivu uloží 
Jinak mám pocit, že by to chtělo novej comp
... čekat několik minut na převod pár giga wavů do mp3 .. tsss..
.. ale už se mi to tu hezky uklízí..
Jinak mám pocit, že by to chtělo novej comp