Jean-Michel Jarre na Slovensku
toto nebol môj jediný koncert, na ktorom som sa zúčastnil, takže nebola to moja prvotina ... myslím si, že úlohou zvukára je nazvučiť celý priestor a nie len svoje okolie ... pár krát som mal pocit, že hlavne pri veľkom množstve zvukov sa aprát správa tak ako u mňa doma, keď vypálim vežu na plno a počujem ako už repráky začínajú skreslovať zvuk a dochádza k praskaniu a pod. hovadinám ...
... myslím, že sa o tomto môžme baviť donemoty ... je to subjektívne a ja som si z toho koncertu odniesol dve veci ... 1. všetko fasa ale 2. najhorší zvuk aký som na koncerte počul a to nie som fajnový ...
... myslím, že sa o tomto môžme baviť donemoty ... je to subjektívne a ja som si z toho koncertu odniesol dve veci ... 1. všetko fasa ale 2. najhorší zvuk aký som na koncerte počul a to nie som fajnový ...
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...
Koncert byl vynikající, moc nás to bavilo. Přirozené, občas mimo a rozladěné, skvělé live. Dostaly mě dedikovyný scannery na každej synth, to si asi taky budu muset pořídit:-) , zrcadlo bylo perfektní. Ze začátku v pravý bedně něco praskalo, ale pak se to uklidnilo. Celkově maximální spokojenost, jsem moc rád, že jsme do Blavy vyrazili.
a tak se stal zazrak oslavujme!
Naposledy upravil(a) Acid Punk dne 29 lis 2008 20:14, celkem upraveno 1 x.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

KONCERT BRATiSLAVA
uz sa objavili videa na youtube
[flash=512,380]http://www.youtube.com/v/f1ZT8twGHh8&hl ... 6&border=1[/flash]
[flash=512,380]http://www.youtube.com/v/f1ZT8twGHh8&hl ... 6&border=1[/flash]
par dojmov z kosic /odpustite prosim pripadnu nekriticnost nostalgie - na idoly z puberty sa jednoducho nezabuda/:
-prichod jarreho z opacnej strany stadiona /a teda moznost si s jarrem podat ruku - vyuzita niekolkymi desiatkami prekvapenych divakov/,
-bodyiom spomenuta originalna scena,
-dobry zvuk /az na mierne zahuhlane basy/,
-dva pridavky /ocenene standing ovations/ a
-zopar teatralnych gest na rozlucku 8O).
p.s.: v KE sa predava asi velmi kvalitne xtasy, dokazom boli nielen jeho slova, ale najma gesta /skakal ako rozkotaceny 15rocny raver 8O) - jedine, ze by slapal na endorfine, ktoreho nadbytok zapricinila radost so zaveru turne - kosice boli predposlednymi na tourliste/
-prichod jarreho z opacnej strany stadiona /a teda moznost si s jarrem podat ruku - vyuzita niekolkymi desiatkami prekvapenych divakov/,
p.s.: v KE sa predava asi velmi kvalitne xtasy, dokazom boli nielen jeho slova, ale najma gesta /skakal ako rozkotaceny 15rocny raver 8O) - jedine, ze by slapal na endorfine, ktoreho nadbytok zapricinila radost so zaveru turne - kosice boli predposlednymi na tourliste/
mal som tu cest ze ma JMJ prijal ako jedineho muzikanta instrumentalistu...
pokec snim ma dost zaujal , neskor tu dam foto ako som snim...
pokec snim ma dost zaujal , neskor tu dam foto ako som snim...
Eminent 310U Theatre+EH small stone phaser USA+TC M350 ; Eminent 510 De luxe+EH small stone phaser ZSSR+DR400 ; Oberheim OBXa ; Korg Polysix , ELKA SYNTHEX ; Roland JUNO-60 ; Roland JD800 ; Roland D50 ; Korg 01W ; Yamaha DX7II
ja myslim ze bol akurat vytoceny tym ako ho vyhodnare zeru, doma vo francuzsku je davno odpisana velicinamONOGRAm píše:par dojmov z kosic /odpustite prosim pripadnu nekriticnost nostalgie - na idoly z puberty sa jednoducho nezabuda/:
kexik: "ja myslim ze bol akurat vytoceny tym ako ho vyhodnare zeru, doma vo francuzsku je davno odpisana velicina" - pripadna tretia moznost.
ale tento fenomen vrelejsieho prijatia publikom exvychodneho bloku moze byt myslim generalizovany - mnoho zapadnych kapiel/umelcov ho vnima podobne /a nielen odpisanych/.
ale tento fenomen vrelejsieho prijatia publikom exvychodneho bloku moze byt myslim generalizovany - mnoho zapadnych kapiel/umelcov ho vnima podobne /a nielen odpisanych/.