dano : a co sa chces natriasat pri oxygene ? na koncertoch treba zasadne sediet .. toto je zasadna chyba ktoru zrusili po prevrate .. dovtedy sa muselo sediet .. hasici to kontrolovali a kazdeho vyviedli von ..
Hasiči se můžou taky přijít nadýchat Oxygene ale budou si holt muset sednout. Pokud budete někde blízko pódia budete mít šanci si s mistrem po koncertě plácnout. Doufám že si Jarre připraví i něco navíc.
Fuuu tak to mal teda tazke......este ze je JMJ silna povaha a ma pevne nervy. Keby tam bol niekto s poruchou sebaovladania ako maju napr. niektori tenisti alebo hokejisti...uz by ten nastroj letel z podia...... Este ze tieto analogy niesu ziadne tintitka.
to je uplne dokonale, asi najkrajsi okamih co je k mani myslim to uprimne.. chcel by som zazit prave nieco taketo na zivom koncerte.. super..... nie vzdy vsetko co je dokonale musi byt dokonale...
Panove, nevi nekdo, zda planovana koncertni snura JMJ (vc. koncertu v Praze a Blave) ma byt ve stejnem duchu jako ta posledni, tedy o5 s analogovymi masinami hranymi nazivo??
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
Merlin píše:Panove, nevi nekdo, zda planovana koncertni snura JMJ (vc. koncertu v Praze a Blave) ma byt ve stejnem duchu jako ta posledni, tedy o5 s analogovymi masinami hranymi nazivo??
samozrejme ze ano , ine koncerty ani momentalne nerobi...treba citat predosle prispevky
Eminent 310U Theatre+EH small stone phaser USA+TC M350 ; Eminent 510 De luxe+EH small stone phaser ZSSR+DR400 ; Oberheim OBXa ; Korg Polysix , ELKA SYNTHEX ; Roland JUNO-60 ; Roland JD800 ; Roland D50 ; Korg 01W ; Yamaha DX7II