dano : sakra, ze by to mali po stolickach rozdelene? pytkin : dufam ze tie nase listky budu platne sakra vsak uz ked teraz je v tom bordel tak co potom a to nehovorim o tom ci to vobec tuna bude
EXCOM píše:ale aj tak je to cele akesi divne... 12. je v budapesti a hned na dalsi den v prahe? sak to hadam treba rozlozit, odskusat atd... hm..
no som zvedavy
Vsak to je v pohode, v noci to zabalej (2 - 3 hodinky) a brzo rano jsou v Praze, dopoledne to slozej a odpoledne zvukovka, spousta casu
EXCOM píše:ale aj tak je to cele akesi divne... 12. je v budapesti a hned na dalsi den v prahe? sak to hadam treba rozlozit, odskusat atd... hm..
no som zvedavy
Vsak to je v pohode, v noci to zabalej (2 - 3 hodinky) a brzo rano jsou v Praze, dopoledne to slozej a odpoledne zvukovka, spousta casu
sak ale aj spat treba a po kazdom koncerte su na vine do 2 rana ako som pocul..
je ale pravda ze zvysok teamu zatial co oni slopu uz bali a leti het, a on si uziva post-koncertne ritualy
No tak muzikanti mozna parej , ale tym bali a odjizdi uz v noci. Aspon to tak bylo, kdyz jsem brigadnicil na koncertech, ale imho jinak neni sance to stihnout.
rozhodnutie padlo Blava pasienky , inak Vam odporucam ist na neho do Prahy vychydza to lacnejsie tam aj s dopravou , tu sa pocita stym ze pride malo ludi tak vykompenzovali straty na cene vstupneho...
Eminent 310U Theatre+EH small stone phaser USA+TC M350 ; Eminent 510 De luxe+EH small stone phaser ZSSR+DR400 ; Oberheim OBXa ; Korg Polysix , ELKA SYNTHEX ; Roland JUNO-60 ; Roland JD800 ; Roland D50 ; Korg 01W ; Yamaha DX7II
Jarre sa zdrzi na Slovensku 3 dni , nejde ani tak o samotne koncerty ale o cas ktory mu treba venovat a urobit mu program , stymto su dost velke problemi , kedze je vyslanec UNESCO , tak urcite pojde pozret nase pamiatky ktore pod to spadaju......... hladaju sa sponzori a niekto kto mu bude ten cas venovat
Eminent 310U Theatre+EH small stone phaser USA+TC M350 ; Eminent 510 De luxe+EH small stone phaser ZSSR+DR400 ; Oberheim OBXa ; Korg Polysix , ELKA SYNTHEX ; Roland JUNO-60 ; Roland JD800 ; Roland D50 ; Korg 01W ; Yamaha DX7II