pytkin : este vies kde vidim zmysel klavesova a rackova verzia? na klavesoch ten zvuk hladas, realizujes sa, davas inspiraciu a potom to hodis do racku uz nastavene a ten pouzivas na produkciu, ciste ako MIDI vec.. a hras sa s notickami.. samozrejme to ide spravit aj cez ten klaves, ale tie moduly su zas v tomto take viac kompaktnejsie...
excom : to hej .. o tom ziadna .. myslel som to ale tak globalne .. ze mi pride rozumnejsie mat viac roznych nastrojov , aby mal clovek pestrost .. Sam si zistil ako Roland hraje inak ako Yamaha .. a to plati aj s ostatnymi firmami ..
pytkin : to zistenie je velky PRUSER pre mna fakt tak krasny a hlavne iny zvuk.. pre mna to je velmi nebezpecne.. uz som to zazil pri ukazke Prophet'08 a bliziace sa stretko v prahe je asi END of DAYS pre mna.. konec, pruser, v prdeli...
excom : pokial to budes brat tak, ze dobry nastroj = musim ho mat, tak to bude pre teba sebaznicujuce. doslova niekedy je celkom prijemne sa tesit z niecoho tucne dobreho a pritom neriesit vlastnictvo... koniec posolstva na dnesny den.
EXCOM píše:pytkin : ked budem byvat vo svojom, tak vam vsektym zaplatim obed
V klidu byt muzes postavit, barak muzes postavit, chata se da postavit, anebo se da koupit byt vylepsit ho a draz prodat anebo to same s barakem mezitim tam muzes bydlet
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."