UPDATE:
tento stojan mate alebo je to len teraz novinka z NAMM'08? konecne stojan ktory posobi ze sa nebude klepat aj dobre navrhnuty pre stolicku a nohy ze pod klavesom nic nezavadzia...
http://www.roland.com/products/en/KS-G8/index.html

O tom niet ziadnych pochyb .. Dajme si stretnutie u kayka , aj tak som chcel ist pozriet ten prophet .. A pochopis ze kazdy syntak je uplne iny a treba ho matEXCOM píše:pytkin : asi som inak nasiel odpoved na tvoje "naco je mat tolko klavesov"...
ja by som to takto robit nemohol. mne sa pacia syntaky a ich zvuky spolu s efektami... tie efekty sa potom tazko nahradzaju niecim inym... robim to tak, ze to nahravam aj s efektami, ale ak ide o nejaky velky hall alebo nieco co sa moze byt tak s tym sa pohram.. ale uplne bez efektov nie...Pytkin píše:do DAW by si mal nahravat zvuky bez efektov a zaradovat efekty az pri miesani
presne takto som to mal na mysli.. AW ma este jednu vyhodu ze na kazdu stopu ma dalsich 8 virtualnych... co mas 16x8 stop...peteness píše:Jeste neni vubec spatna metoda nahrat ze syntu od kazdeho zvuku vzdycky dve stopy - jedna 100% cisty signal, druha 100% wet reverb tehoz zvuku a pomery upravovat v DAW.