Jo jak je to tedka na hranicich vi nekdo? Musi byt pas, nebo obcanka, nebo se to nekontroluje? A co kdyz bych bral syntak, musim mit doklad o koupi, nebo po me budou chtit clo?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
pytkin : inak ma napadlo ze nemusis vytvarat fora nove pre kazde stretko, skoda ze si ten predosli thread len nepremenoval s novym datumom, diskusia tam mohla kludne pokracovat dalej, aspon by sme to mali ako LOG akcii
hubert : a tebe sa osvetlila SD karta ze si sem nedal fotky z minula?
tesim sa na vecer. neberiem auto a tak dufam ze to nejako najdem. neviete ci tam je nejaka zastavka autobusu alebo tgrolejbusu v blizkosti? rastis mi to uz raz vysvetloval, ale nejako sa neorientujem...
Dano: to nieje Soravia.....ta je podstatne dalej.....proste vystupis z trolejbusu hned ako prejdes popred Baumax.....vratis sa kusok naspat smerom k Baumaxu a pozries sa cez cestu...tam uvidis vchod do arealu R1....vojdes do arealu......sme posledna predajna na pravej strane...nemozes netrafit....potom uz je len plot.