To neni utkvela predstava, velmi casto se tu omlouva kazda chybicka jablecnych produktu, na kterou nekdo poukaze, hledaji se vymluvy, proc je to vlastne v poradku a zamer, v nejhorsim pripade je dotycny hned oznacen za lhare nebo kokota. Viz. tvoje reakce na Iva - i kdybys byl nakrasne presvedceny, ze to tak neni, tak se to dalo rict slusneji. O to hur to vyzniva, kdyz v tomto pripade nemas pravdu, protoze pokud nekdo tvrdi, ze soucasny Air 13" nefuni, tak ho bud nemel v ruce, nebo si z nejakych mne neznamych duvodu vymysli. Rikas, ze kamarad ma toho Aira uz velmi dlouho, to znamena, ze to muze byt jiny model nez se prodavaji ted. Ten co mam u sebe je mesic stary a je to proste vysavac, muzu to komukoliv kdykoliv predvest (opakuji, pri vetsi zatezi (rendering v lightroomu, hd videa na YT, napr.)). Pokud by mel nekdo pocit, ze mu jeho vlastni zkusenost nestaci (pritom staci zajit do kramu a vyzkouset), muze si trochu pogooglit a uvidi ty spousty clanku, ve kterych lidi sdileji stejnou zkusenost. Pripadne hromady videi na YT. Zdroju je dnes opravdu dost, presto se najdou lide, kteri navzdory vsem faktum jsou schopni tvrdit, ze to neni pravda. Tyjo ja vam to snad natocim, neverici Tomasove
A jako to mas (alespon jak pises) ty s reakcemi na nepravdy, mam to stejne i ja. Proti jabku obecne nic nemam, mel jsem iphone a mam ipad2.