kupa macbook pro

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Pytkin » 24 zář 2012 20:34

ano v cubase stlac F12 a vydis vytazenie procesora ..

ak si dal ten reverb do sendu , tak by malo byt jedno ci ho posles na jednu stopu alebo na 1000 .. stale to zozerie rovnaky vykon CPU ..

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Mitch » 24 zář 2012 20:47

Tak ja to zkusim zjistit. A v cem by mohl byt problem? Da se predpokladat, ze by za normalnich okolnosti ten cubase mel slapat na tehle konfiguraci?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Pytkin » 24 zář 2012 20:49

slapat by mal .. neviem ako je to s maudio ovladacmi na macku .. nemam s tym ziadnu skusenost .. Ale na takom procesore ti musi ist niekolko narocnych reverbov v pohode ..

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od jakubt » 25 zář 2012 01:01

Přes interní zvukovku to taky dělá problémy?
Jsou m-audio ovladače správně nainstalované (třeba jestli bylo v návodu napsáno napřed nainstalovat ovladače, pak teprve zapojit zvukovku, dodržel jsi to?)?
Zkusils restartovat?
Podle tohoto http://www.gearslutz.com/board/music-co ... e-you.html je reverence dost žravý na cpu - jestli máš na každé stopě jednu instanci, tak to může v součtu být příliš, v takovém případě si dej jen jeden do sendu.

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Mitch » 25 zář 2012 08:33

V mém případě jsem měl ten reverence umístěný právě do sendů...Nevím jak s ovladači, macbook si to asi řeší sám. Zkusím ten stav vyprintscreenovat. Třeba mi někdo poradí...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Pytkin » 25 zář 2012 09:11

hlavne nam uz konecne povedz , ako je to CPU zatazene ..

Odpovědět