kupa macbook pro

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
djkebap
Příspěvky: 10
Registrován: 03 črc 2011 09:21

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od djkebap » 22 dub 2012 22:23

Dobre si kupil.ja mam ten isty MB a tiez som presiel na Logic.ide to vsetko perfektne aj s NI Komplete.Pozri Youtube je tam milion tutorialov na Logic ja som sa z toho dost naucil

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od demsky » 23 srp 2012 09:46

http://www.finallyonthemac.com/

Dalsi dobry dovod prejst na Mac? :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od EXCOM » 23 srp 2012 10:26

konecne :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12763
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od dendy » 24 srp 2012 22:08

weeej.. super

wire
Příspěvky: 367
Registrován: 30 čer 2007 17:41

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od wire » 25 srp 2012 09:43

hura!!

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Mitch » 24 zář 2012 18:18

Ahoj,
zakoupil jsem si tento model macbooku ( http://www.okcomputers.cz/zbozi/apple-m ... md313cz/a/ )a jsem docela zklamaný, že se cubase příliš nechytá. Jakmile například aplikuju na 2-3 stopy reverbový reverence plugin, tak to začne prskat....i při latenci okolo těch "500"...Tak mě ještě napadlo zkusit Logic, že by mohl být vyladěnejší, ale při 12 stopách je indikátor zatížení CPU totálně v červenejch a hodí to hlášku, že už to nezvládá. :( Myslíte že by mohlo trochu pomoct, kdybych zakoupil 4GB ram navíc ??? Musím říct, že mě apple okouzlil ale i7 macbook pro, je v trochu jiné cenové relaci, tak nevím co s tím :/

Uživatelský avatar
Jens Ludwig
Příspěvky: 214
Registrován: 31 říj 2007 00:12

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Jens Ludwig » 24 zář 2012 18:21

to spíš vypadá na nějaký špatný nastavení v OS - nemáš nějakej úspornej režim nebo něco takovýho??

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od bodyia » 24 zář 2012 18:39

to je fakt divný, já mám imac core2duo z roku 2006 a v logicu mi jednou v pohodě 32 stopý projekty, kdy na každý šavli je několik pluginů (interních logicovejch). ADAT zvukovka přes FW.

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Mitch » 24 zář 2012 18:42

hm, tak to mi povídejte, jsem docela zklamanej. Nevím, jestli je nějaké nastavení výkonu. Jsem v os x teprve nováček...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Pytkin » 24 zář 2012 19:31

mitch : jaku pouzicas zvukovku ? internu ? ked cubase prska , jake ma vytazenie CPU ?

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Mitch » 24 zář 2012 19:36

Fast track pro. No z hlavy si to nepamatuju, kolik je to procent, ale v logicu je to uplne az v cervenych :/

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Mitch » 24 zář 2012 20:03

Neměl by někdo nějakou radu? :/

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Oxyygen » 24 zář 2012 20:05

a kdyz pojedes jen na interni zvukovku?
aspon vyloucis jestli to neni blbejma ovladacema..
Logic chodi bezproblemu i na C2Duo, neni zravej
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Pytkin » 24 zář 2012 20:19

mitch : fast track moze prskat kvoli driverom .. treba to pozriet , kolko je vytazenie CPU ..

BTW: reverb pouzivas ako insert ? alebo v sende ?

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: kupa macbook pro

Příspěvek od Mitch » 24 zář 2012 20:32

A kdyz dam v cubase vst performance, tak mi to zobrazi nejake procenta? Zkusim to... Takze by mohla mit vliv zvukovka?? I v tom logicu? Ten reverence jsem daval do sandu

Odpovědět