Pytkin píše:Inak ja uz zacinam sipit , kde bude problem .. Ivo nakupuje u dodavatela , ktory ako jediny na svete , dava na apple zaruku next bussiness day .. A ivov notebook bol uz 10x opravovany .. v podstate komplet cely vymeneny .. Co sa nikomu z nas , co mame obycajny zaruku nestalo .. Nezda sa vam to nejake divne ? To bude daky fake , alebo nieco podobne ..
Pytkine, nevím, zkus se trochu uvolnit, párkrát pozvolna zhluboka nadechni a vydechni, sed tiše a přestat chvíli pořád něco tvrdošíjně dokola povídat a prostě jen poslouchej (vím že je to těžké, ale zkus to ...). Zopakuju to popáté, znovu, ale už naposledy, ano ? Pak už si s tím dělej co chceš.
Nemá to nic společného s konkrétním "dodavatelem", ale až do nedávné doby si bylo možné KDEKOLIV V ČR na JAKÝKOLIV VÝROBEK APPLE, koupený u JAKÉHOKOLIV PRODEJCE, DEALERA NEBO DODAVATELE
DOKOUPIT za cca 7000,- rozšířenou tříletou záruku "next business day", která spočívá v tom, že při poruše zavoláš na autorizované servisní centrum Apple a druhý den je u tebe technik. Tak to funguje a až do 20.11. 2011 to tak například já osobně pořád mám, nebot jsem si tuto rozšířenou záruku dne 20.11.2008 zakoupil spolu se svým MBP. Tento typ rozšířené záruky se však přestal zhruba před rokem v ČR dále na výrobky Apple poskytovat. Věřím že na pátý pokus už to možná pochopíš a přestaneš stále dokola opakovat podobné úvahy

(mohl bych to ještě přeložit do slovenštiny kdyby bylo třeba
Rozšířenou záruku na 3 roky jsem si například před pár dny koupil na svuj kuchynský robot Bosch ...