mal si si skopirovat subor "Install OS X Mavericks" .. ten len hodis na iny komp a pustis .. ja som to tak doma sapravil na 2 imacoch a 2 macbookoch a pohoda ..lavender píše:skopiroval som si ten image InstallESD.dmg a da sa z tohto image- upgradnut system na inom kompe ale nie formou cisteho instalu ale upgradu len ako som aj ja svoj spravil?
OSX Mavericks
Re: OSX Mavericks
Já nejvíc používám email a internetPytkin píše:ivo : ak pouzivas viac monitorov , tak 10.9 prinasa zasadne zlepsenie .. A aj TABy vo findry povazujem za fajn vec , i ked nie kazdy ich bude pouzivat ..

Ivo : ja tiez najviac pouzivam email a internet .. Email mi postacuje ako funguje .. mne sa zdalo ze vzdy vyhladaval vo vsetkych zlozkach naraz .. Co sa tyka pouzivania niecoho ineho ako finder (a na windows explorer) .. Vzdy sa bavim na ludoch , co nieco taketo pouzivaju a ked potom dojdu k inemu pocitacu , tak su strateny .. Ale je to samozrejme kazdeho osobna vec ..
Pre mna Mavericks priniesol zasadne zlepsenie fungovania viacerych okien .. Pred tym ma dost otravovalo , ked som si dal na lavu obrazovku trebars meraky a prepol som sa na pravej do ineho okna , tak sa mi meraky prepli tiez .. Teraz mozem mat meraky stale na okne , pod nimi mam dake video , ktore naberam .. a na druhom okne si prepinam 4 desktopy s roznymi programami a paralelne sledujem naber a urovne .. proste ja som v siedmom nebi ..
Pre mna Mavericks priniesol zasadne zlepsenie fungovania viacerych okien .. Pred tym ma dost otravovalo , ked som si dal na lavu obrazovku trebars meraky a prepol som sa na pravej do ineho okna , tak sa mi meraky prepli tiez .. Teraz mozem mat meraky stale na okne , pod nimi mam dake video , ktore naberam .. a na druhom okne si prepinam 4 desktopy s roznymi programami a paralelne sledujem naber a urovne .. proste ja som v siedmom nebi ..
ivo, na to konkretni vyhledani jsou tam prece "smartboxy"...
Email a internet..? :]
som sa tesil na tie zalozky - finder mam rad a nahrady nepouzivam - ale teraz som si uvedomil ze ich vobec nepouzivam 

Chlapi mam problem nainstaloval som Mavericks na svoj imac a nejde mi uad satellite quad, dal som aj najnovsi ovladac a nic nema niekto nejake info??? dakujem
To je zajímavé - tohle umí Windows už tak 10 let ? (vycházím ze dvou LCD monitorů, které mám ve studiu už mnoho let a na každém mám něco jiného (co si vyberu)Pytkin píše: Pre mna Mavericks priniesol zasadne zlepsenie fungovania viacerych okien .. Pred tym ma dost otravovalo , ked som si dal na lavu obrazovku trebars meraky a prepol som sa na pravej do ineho okna , tak sa mi meraky prepli tiez ..

JInak Pathfinder není prostá "náhrada" Finderu - to je naprosto jiný level v managementu souborů, složek a přehledu o nich ... kdo vyzkouší, návrat k Finderu není možný

ivo : tohle windows neumi dodnes .. ziadna verzia ..
Tak já nevím, já tady mám 2 LCD displeje, na levém mám mix window, měřáky atd a na pravém arrange window. Ať udělám cokoliv na kterémkoliv monitoru, stav a proces zobrazení na tom druhém to nijak nezmění ani neovlivní
ale na obrazovkach nemas viac desktopov .. ako pisem , toto windows nevie dodnes ..
Tak jsem to nevydržel, vymazal disk a udělal čistou instalaci Mavericks ... Musím říct že zatím a) Safari se neseká a funguje svižně i u stránek kde předtím mělo problémy b) zmíněný bug s hledaním v Mail už tam není, zase to hledá jak má jen ve vybrané složce ...
Z toho vyplývá že Apple asi ideálně neošetřil úplně čistý bezproblémový upgrade ze stávající instalace Mountain Lion a něco se tam nemá rádo ?
Z toho vyplývá že Apple asi ideálně neošetřil úplně čistý bezproblémový upgrade ze stávající instalace Mountain Lion a něco se tam nemá rádo ?
skorej si nieco mal rozbite uz predtym v systeme, a ten upgrade bol len spustaci mechanizmus toho... ja som nepreinstalovaval "nacisto" os uz od snow leoparda vzdy dam len upgrade a vsetko fici ako vino...
Vzhledem k tomu že jsem měl uplně čistou instalaci Mountain Lion tak před 2 měsíci, tak nevím ... hlavně že už se zdá že to běží jak má ...
Nechápu ale jednu věc, jak je možné že na čisté instalaci s vymazáním disku si Safari pamatuje moje bookmarks ????
Nechápu ale jednu věc, jak je možné že na čisté instalaci s vymazáním disku si Safari pamatuje moje bookmarks ????

Mozno su dakde na icloude ulozene ..