přechod z PC na Apple

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 07 úno 2008 10:23

Většinou si člověk vystačí s Finderem.
Občas používám Xfolders, ale to opravdu jen minimálně.

Obrázek

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: file manager

Příspěvek od kexik » 07 úno 2008 10:33

balda píše:Applisti, jakej používáte file manager? Tuším, že jich bude kopice, jsem zvyklej na totalcmd, ale stačilo by mi pak něco v duchu DOpusu4 z amči. Jsou-li screenshoty, pochlubte se ;)
nie su ich kopce... ja som pouzival nieco co sa volalo NUcomander, vyhoda je ze to zobrazuje skutocny, unixovy obsah adresarov, a nie len to co ti dovoli vidiet system. je to taky unixovy norton, ovsem na MC sa nechyta

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 úno 2008 11:37

ja vo windowse pouzivam explorer a na macku finder .. tieto nortonovske comandery ma znervoznuju ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 úno 2008 11:41

pytkin: niekedy potrebujes premiestnit trebars nejake nastavenia z usera na usera, vtedy ti finder moc nepomoze...

balda
Příspěvky: 10
Registrován: 04 úno 2008 11:06

Příspěvek od balda » 07 úno 2008 11:56

hmm, xfolder vypadá dobře. Explorer jsem taky nepobral, commander je pro mě přehlednější, stejně jako býval DOpus4. Díky, pěknej screenshot ;)
iMac 2,4GHz, Reason, Flash, Amiga 1200

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 úno 2008 14:43

kexik : nikdy zom nemal na macku viac userov ako jedneho .. takze s tym nemam skusenosti ..

Mne commandery pripadaju ruky zvazujuce .. vzdy potrebujem 5-6 okien otvoreny .. 2 okna mi pripadaju ze nic nevidim ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 úno 2008 15:18

pytkin: nemusis mat na jednom kompe... trebars ked si chces preniest komplet nastavenia z internet browseru ale nechces kopirovat cely profil
nastavenia z firefoxu aj s linkami maju par kilo... samozrejme to mozes spravit v terminali, ale to musis poznat prikazy a byt tak trocha cvok :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 úno 2008 15:20

kexik : moze byt .. zatial som nic take nepotreboval ..

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 28 úno 2008 16:13

Mám menší dotaz...

Hodlám v brzké době také "přesedlat" a docela mě láká dovoz z USA, přece jen to ušetří dost peněz.

Máte někdo zkušenost s tím, jak by to bylo později tady například se servisem atd. ???

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 28 úno 2008 16:23


elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 28 úno 2008 16:31

Pavel Vantuch: dík moc...mám z toho radost !

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 22 čer 2008 15:40

muCommander

Sonority
Příspěvky: 209
Registrován: 06 led 2005 11:50

Příspěvek od Sonority » 22 čer 2008 23:49

Pytkin píše:Mne commandery pripadaju ruky zvazujuce .. vzdy potrebujem 5-6 okien otvoreny .. 2 okna mi pripadaju ze nic nevidim ..
V total comanderu muzes mit v kazdym z tech 2 oken nekolik zalozek (v podstate pridavat dalsi okna), takze celkem treba 8 a víc oken. A kdyz je ti to malo, tak si otevres vickrat samotnej total comander.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 čer 2008 17:27

sonority : ty vole .. to bude mumraj na obrazovke .. v tom uz by sa ani diva svina nevyznala ..

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 23 čer 2008 17:35

Běžně mám 3 - 5 oken Finderu a pohoda, vyznám se v tom, stačí to bohatě.
Commander většinou netřeba.

Odpovědět