Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Vše o hudbě na počítačích ve znaku jablka
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Ivo » 08 led 2015 13:48

Takže W8 běží, ale je tu další překvápko - Windows a Samplitude vypadají na Retina displeji hrozně: rozmazané písmo i grafika ... takže asi nakonec s sebou po všem tom úsilí přiberu Windows notebook :)

lavender
Příspěvky: 863
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od lavender » 08 led 2015 13:56

@Ivo: tak to je fakt na gulku :D

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Venti » 08 led 2015 17:50

Caute opat po dlhsej dobe... Akurat som toto absolvoval ako cerstvy MacBookPro 13. Isiel som podla youtube a vlastneho sedliackeho rozumu, podarilo sa mi to na druhy krat. Instalacia ostala visiet na 46%. Najprv som to po 15 min nehybania vypol, a spravil este raz cele a popri tom som nasiel na nete info ze to treba nechat cca pol hodinu a ono sa to same rozbehne. Druha instalacia bola identicka, ostalo to visiet, nechal som to tak a dokoncilo sa.
Samplitude X2, RME Fireface 400 chodia ako mliecko pod win.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Venti » 08 led 2015 17:52

Ivo, rozmazane ? Ja to mam pekne ostre, len hrozne male :). Aj ked som znizil rozlisenie.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Ivo » 08 led 2015 18:30

Asi tam nemáš macbook drivery :wink: Než jsem je tam nainstaloval, taky to bylo všechno velmi malé ...

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Venti » 08 led 2015 21:29

Praveze mam :). A nevies si manualne zmenit nastavenie rozlisenia ?

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Ivo » 08 led 2015 21:34

Mám retina rozlišení 2880/1800 (doporučené), všechno ostatní je horší ...

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Venti » 08 led 2015 22:07

Divne.. ja to mam uplne v poho, aha.
Obrázek
https://www.dropbox.com/s/ew9ye02z3u4w3 ... t.jpg?dl=0

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Ivo » 08 led 2015 22:25

Tady je to tak podobně :) Trošku mázlé ... ale holt jsem zvyklý na retinu na macu a taky Samplitude není optimalizové pro retinu ... Ale co mě trochu překvapuje a vadí je jas - i když je ve Windows jas na maximum, tak mám pocit že je tak na polovinu jako obvykle v OSX a je to tmavé ... nevím proč ... A celkově všechno (i třeba tohle fórum - píšu ted ve Windows) vypadá trochu jak na novinovém papíře ...

Tomadur
Příspěvky: 9
Registrován: 17 bře 2005 21:15

Re: Windows Bootcamp v OSX Yosemite - potíže

Příspěvek od Tomadur » 22 kvě 2015 21:14

Zdravim. Nedavno jsem si poridil maca 27. Jelikoz vlastnim motif es a v nem plg an, potreboval jsem nejak do nej dostat wokna abych se dostal k editoru. Ten je jenom pro win. A nechtel jsem mit k tomu zbytecne jeste druhej komp. Po nekolikadenim hledani jsem nasel virtualbox kde bezi snad vsechno pod vsim. Sice mam starou oficialni verzi win xp ale ta nefungovala, tak jsem musel zalovit na netu. Jeste jsem nevychytal uplne vsechno, jako treba fullscreen, lan, ( nejak stejne nepotrebuju, vsechno potrebny jsem ztahnul na flashku) a ja nevim co jeste, ale editor s motivem pres usb funguje suprove. A je to free

Odpovědět