2Jindy2: osobně nevím o žádném softu, který by realtime ukazoval aktuální latenci systému podle toho, kolik VST nástrojů/efektů v něm máš v tom kterém čase narváno a zaplých...
P.
CPU malé využití
merde, fakt necitam, co je skoda, pac by som asi vedel odpovedat... latency compensation v asio4all ma sluzit na osetrenie oneskorenia medzi vstupom a vystupom pri nahravani v zariadeni, ktore nema latency compensation a podla mojho pozorovania to aj tak cele nefunguje :)pavlii píše:2kexik: škoda, že někdy pořádně nečteš příspěvky :-) já mám zato, že latence systému je dána velikostí ASIO Bufferu (čiže v mém obrázku ten posuvník vlevo dole). Nemám ani tucha, k čemu jsou posuvníky "Latency compensation In/Out" vpravo nahoře. Z tohoto důvodu si myslím, že nemáš pravdu ;-)
Na druhou stranu to má to plus, že jsi mě donutil se kouknout do manuálu k ASIO4ALL; přesto jsem nic nezjistil kromě toho, že zřejmě se opravdu mýlíš. Byť tam není o ASIO Buffer posuvníku ani zmínka, o Latency Compensation posuvnících je tam napsáno něco málo, ale určitě neslouží k nastavování latence systému.
P.
v pripade konkretne fruityloops staci nastavit bufer vlavo dole a to je vsetko