Cubase 11
Re: Cubase 11
za prvé to sem nepatří. a za druhé, proč sis nenechal poslat ztracené heslo a místo toho založil nový účet?
Lebo na email na ktory mi prisiel kod som zabudol heslo.Nevyjadril som sa prene od uctu som heslo nezabudol / da sa pozret v zozname hesiel v prehliadaci. Ale email z ktorym som ucet na steinberg zakladal uz je nefunkcny. Skusal som uz dat si poslat aj nove heslo na novy email no neuspesne.
Markusi zmena emailu znamena aj to ze Steinberg to chape ako novy ucet kde moju licenciu nevidi.
Alebo robim nieco zle. Neviem. Ale dakujem ze mi chces pomoct. Vcera som stym zabil asi pol dna. Nechapem preco sa neda priamo v elicenceri zrusit licencia. Sak je priamo spojeny z internetom.
Alebo robim nieco zle. Neviem. Ale dakujem ze mi chces pomoct. Vcera som stym zabil asi pol dna. Nechapem preco sa neda priamo v elicenceri zrusit licencia. Sak je priamo spojeny z internetom.
To přece neni pravda. Pokud se dokazes prihlasit ke starymu uctu na Steinberg, staci pak po prihlaseni v profilu zmenit mail i heslo.
Pises hrozne zmatene, nejdriv pises "od uctu som heslo nezabudol", potom zase "keby som sa vedel prihlasit k staremu uctu tak ten licenciu vidi". Tak prihlasis se do svyho Steinberg uctu nebo ne?
Takhle to normalne funguje, pokud te to neprihlasi, mas spatne prihlasovaci udaje.
Já jsem se dnes přihlásil po několika letech ke svému účtu u Steinberg a trvalo mně to tři minuty včetně obnovy hesla.
Musíš mít platný mail. Jinak nevím.
Musíš mít platný mail. Jinak nevím.
Naposledy upravil(a) tony9 dne 06 pro 2020 22:20, celkem upraveno 1 x.