cubase 6.5
Re: cubase 6.5
otazne , ci je nutne aby konkurovali NI .. sak aj programatori v NI musia nieco zraaat .
- No tak svobodná volba je to asi tak, že když máš Windows, tak Logic prostě nemůžeš mít neb je Apple only.Amorph píše:tak tu namitku moc nechapu, to se prece kazdej muze zcela svobodne rozhodnout, jestli jit do logicu nebo do cubase, ne?
- Další věc je, že v Cubase pracuji od roku 1993 tj. skoro 20 let. Učit se po 20 letech něco jiného prostě nechci a nemám na to čas, už jenom učit se nové funkce v nových verzích Cubase zabere dost času. Pominu-li to, že pro můj hardware studio setup je Cubase stále jediné vhodné a možné řešení.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
Ahoj.
Muzu mit jen takovou hloupou pro jistotu otazku? kdyz si koupim z Nemecka toto:
http://www.ebay.de/itm/Steinberg-Cubase ... 2a1644bf2d
bude to asi pravdepodobne v nemcine, ze?
dekuju,
t.
Muzu mit jen takovou hloupou pro jistotu otazku? kdyz si koupim z Nemecka toto:
http://www.ebay.de/itm/Steinberg-Cubase ... 2a1644bf2d
bude to asi pravdepodobne v nemcine, ze?
dekuju,
t.
Sorry..uz to vidim, kdyz koupim sestku ted, tak mam upgrade na 6.5 zdarma..
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
nevite, jak v cubase 'dumpovat' aktualne nastavenou hodnotu zvolenych vst parametru (aniz by se muselo zapnout write, play a s kazdym hybat)? nuendo ma lepsi automatizaci a ukladani snapshotu, ale nemam nuendo vsude k dispozici.. diky.
Mno 6,5 manuál jsem nestudoval, ale minimálně až do C5 žádná funkce typu "snapshot pro aktuální nastavení prvků čehokoli" není, alespoň o ní nevím a manuál se nezmiňuje (teda ne, že bych tu Automation kapitolu neproletěl relativně rychle, ale předpokládám, že bych si takové fíčury všimnul...).
P.
P.
Ahoj, mam prosim jeste jeden dotaz. Po chvilce prace Cubase 6.5 jsem postrehl, ze mi tam chybi bohatseji rozsirena funkce, ktera v Nuendu 4 normalne je. Pouzival jsem to docela casto, tak me docela zaskocilo, ze jsem to v nejnovejsim Advanced Music Production softu nenasel. Je to skutecne tak, ze je to oklestene nebo existuje moznost to nekde zapnout? Jedna se o okynko podrobnejsiho nastaveni Crossfade, kde v Cubase 6.5 chybi horni okynko s obema zvuky pod sebou, kde se daji prehledne tyto zvuky podle vlny zarovnat. V Nuendu to vypada viz priloha. Diky moc za pripadne rady a odpovedi.
t.
t.
- Přílohy
-
-
- Profesionál
tohle ma skutecne nuendo navic oproti cubase. (znam lidi, co si kvuli crossfadu koupili nuendo.)
Diky za info. ty jo, trochu jsem doufal, ze chyba je na me strane. Tak to mi prijde od Steinbergu docela takova podpasovka. To kdybych vedel, tak snad budu premyslet o Logicu. Uz takhle neni ve srovnani s Logicem Cubase zrovna nejlevnejsi, a jeste to oklesti o hudebne uzitecne prvky. To me od nich mrzi. Tak jsem si postezoval do prazdna a na jine alternativy uz je ted pozde:(
Brooklyn: Luki a mas nejake uzitecne rady, jak by to slo aspon nejakou jinou metodou tenhle proces udelat? Jinak pochopil jsem spravne, ze kdyz koupim jeste jeden steinberg USB-key, tak ze by mi Cubs. bezel na dvou pocitacich s jednim activation kodem? dekuji za odpoved.t.
tome, to asi ne. licence je vzdycky vazana na jeden e-licenser a nemuzes ji podle me nahrat na jinej... i kdyz nevim, jak se to dela, kdyz ho treba ztratis nebo zlomis.. mozna by to mohlo nejak jit teda
no zajimalo by me, jestli to uz nekdo resil.
ok. Ahoj Hozno, dekuju. tak v tom pripade nerozumim tomu, k cemu se daji koupit zvlast ty prazdne e-Licensery, kdyz ke kazdemu produktu od Steinbergu mas ten klic soucasti baleni. diky moc.
-
- Profesionál
to je kvuli ztraceni / poskozeni (steinberg nahraje licenci, neposle samotnej key):orbis píše:ok. Ahoj Hozno, dekuju. tak v tom pripade nerozumim tomu, k cemu se daji koupit zvlast ty prazdne e-Licensery, kdyz ke kazdemu produktu od Steinbergu mas ten klic soucasti baleni. diky moc.
I have accidentally lost my USB key! Does it get replaced by Steinberg?
Again, the USB-eLicenser is the most vital part of your product!
Please make sure to have all keys registered in MySteinberg so that the key number is known. Without a MySteinberg account and a USB-eLicenser registration, no replacement is possible.
Now, in case the USB-eLicenser has been lost or stolen, please contact your local support for further information on how to proceed.
It might make sense to have an empty spare USB-eLicenser at hand as we only replace the licenses stored on the lost/stolen key (if all preconditions are met) but not the physical device!
no na nahrani licenci, ale nejen cubase, ale treba i jinejch steinberg nebo treba rob papen produktu apod. a samozrejme i na ten pripad, kdy se klic ztrati nebo rozbije.. ale neni mi jasny jak to je potom s prenosem licence.. mozna napis do disku, jsou ochotni a urcite to vedi