cubase 6.5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: cubase 6.5

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2012 15:56

otazne , ci je nutne aby konkurovali NI .. sak aj programatori v NI musia nieco zraaat .

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: cubase 6.5

Příspěvek od a.tom.x » 02 bře 2012 18:43

Amorph píše:tak tu namitku moc nechapu, to se prece kazdej muze zcela svobodne rozhodnout, jestli jit do logicu nebo do cubase, ne?
- No tak svobodná volba je to asi tak, že když máš Windows, tak Logic prostě nemůžeš mít neb je Apple only.
- Další věc je, že v Cubase pracuji od roku 1993 tj. skoro 20 let. Učit se po 20 letech něco jiného prostě nechci a nemám na to čas, už jenom učit se nové funkce v nových verzích Cubase zabere dost času. Pominu-li to, že pro můj hardware studio setup je Cubase stále jediné vhodné a možné řešení.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

orbis
Příspěvky: 206
Registrován: 05 zář 2007 14:45

Re: cubase 6.5

Příspěvek od orbis » 05 bře 2012 17:40

Ahoj.

Muzu mit jen takovou hloupou pro jistotu otazku? kdyz si koupim z Nemecka toto:
http://www.ebay.de/itm/Steinberg-Cubase ... 2a1644bf2d

bude to asi pravdepodobne v nemcine, ze?

dekuju,
t.

orbis
Příspěvky: 206
Registrován: 05 zář 2007 14:45

Re: cubase 6.5

Příspěvek od orbis » 05 bře 2012 17:52

Sorry..uz to vidim, kdyz koupim sestku ted, tak mam upgrade na 6.5 zdarma..:)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: cubase 6.5

Příspěvek od pavlii » 06 bře 2012 07:51

Jazyk se vybírá při instalaci.

P:

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 6.5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 16 bře 2012 15:21

nevite, jak v cubase 'dumpovat' aktualne nastavenou hodnotu zvolenych vst parametru (aniz by se muselo zapnout write, play a s kazdym hybat)? nuendo ma lepsi automatizaci a ukladani snapshotu, ale nemam nuendo vsude k dispozici.. diky.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: cubase 6.5

Příspěvek od pavlii » 16 bře 2012 23:19

Mno 6,5 manuál jsem nestudoval, ale minimálně až do C5 žádná funkce typu "snapshot pro aktuální nastavení prvků čehokoli" není, alespoň o ní nevím a manuál se nezmiňuje (teda ne, že bych tu Automation kapitolu neproletěl relativně rychle, ale předpokládám, že bych si takové fíčury všimnul...).

P.

orbis
Příspěvky: 206
Registrován: 05 zář 2007 14:45

Re: cubase 6.5

Příspěvek od orbis » 22 bře 2012 20:29

Ahoj, mam prosim jeste jeden dotaz. Po chvilce prace Cubase 6.5 jsem postrehl, ze mi tam chybi bohatseji rozsirena funkce, ktera v Nuendu 4 normalne je. Pouzival jsem to docela casto, tak me docela zaskocilo, ze jsem to v nejnovejsim Advanced Music Production softu nenasel. Je to skutecne tak, ze je to oklestene nebo existuje moznost to nekde zapnout? Jedna se o okynko podrobnejsiho nastaveni Crossfade, kde v Cubase 6.5 chybi horni okynko s obema zvuky pod sebou, kde se daji prehledne tyto zvuky podle vlny zarovnat. V Nuendu to vypada viz priloha. Diky moc za pripadne rady a odpovedi.
t.
Přílohy
crossfade.JPG
crossfade.JPG (154.99 KiB) Zobrazeno 421 x

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 6.5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 bře 2012 20:34

tohle ma skutecne nuendo navic oproti cubase. (znam lidi, co si kvuli crossfadu koupili nuendo.)

orbis
Příspěvky: 206
Registrován: 05 zář 2007 14:45

Re: cubase 6.5

Příspěvek od orbis » 22 bře 2012 20:54

Diky za info. ty jo, trochu jsem doufal, ze chyba je na me strane. Tak to mi prijde od Steinbergu docela takova podpasovka. To kdybych vedel, tak snad budu premyslet o Logicu. Uz takhle neni ve srovnani s Logicem Cubase zrovna nejlevnejsi, a jeste to oklesti o hudebne uzitecne prvky. To me od nich mrzi. Tak jsem si postezoval do prazdna a na jine alternativy uz je ted pozde:(

orbis
Příspěvky: 206
Registrován: 05 zář 2007 14:45

Re: cubase 6.5

Příspěvek od orbis » 25 bře 2012 16:46

Brooklyn: Luki a mas nejake uzitecne rady, jak by to slo aspon nejakou jinou metodou tenhle proces udelat? Jinak pochopil jsem spravne, ze kdyz koupim jeste jeden steinberg USB-key, tak ze by mi Cubs. bezel na dvou pocitacich s jednim activation kodem? dekuji za odpoved.t.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: cubase 6.5

Příspěvek od biscuit » 25 bře 2012 17:51

tome, to asi ne. licence je vzdycky vazana na jeden e-licenser a nemuzes ji podle me nahrat na jinej... i kdyz nevim, jak se to dela, kdyz ho treba ztratis nebo zlomis.. mozna by to mohlo nejak jit teda :-) no zajimalo by me, jestli to uz nekdo resil.

orbis
Příspěvky: 206
Registrován: 05 zář 2007 14:45

Re: cubase 6.5

Příspěvek od orbis » 26 bře 2012 14:15

ok. Ahoj Hozno, dekuju. tak v tom pripade nerozumim tomu, k cemu se daji koupit zvlast ty prazdne e-Licensery, kdyz ke kazdemu produktu od Steinbergu mas ten klic soucasti baleni. diky moc.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: cubase 6.5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 26 bře 2012 14:54

orbis píše:ok. Ahoj Hozno, dekuju. tak v tom pripade nerozumim tomu, k cemu se daji koupit zvlast ty prazdne e-Licensery, kdyz ke kazdemu produktu od Steinbergu mas ten klic soucasti baleni. diky moc.
to je kvuli ztraceni / poskozeni (steinberg nahraje licenci, neposle samotnej key):

I have accidentally lost my USB key! Does it get replaced by Steinberg?
Again, the USB-eLicenser is the most vital part of your product!
Please make sure to have all keys registered in MySteinberg so that the key number is known. Without a MySteinberg account and a USB-eLicenser registration, no replacement is possible.
Now, in case the USB-eLicenser has been lost or stolen, please contact your local support for further information on how to proceed.
It might make sense to have an empty spare USB-eLicenser at hand as we only replace the licenses stored on the lost/stolen key (if all preconditions are met) but not the physical device!

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: cubase 6.5

Příspěvek od biscuit » 26 bře 2012 14:56

no na nahrani licenci, ale nejen cubase, ale treba i jinejch steinberg nebo treba rob papen produktu apod. a samozrejme i na ten pripad, kdy se klic ztrati nebo rozbije.. ale neni mi jasny jak to je potom s prenosem licence.. mozna napis do disku, jsou ochotni a urcite to vedi ;)

Odpovědět