cubase 6.5
-
- Profesionál
cubase 6.5
je tu nova meziverze -- cubase 6.5.
zatim jsem se nedival na list ficur.
http://www.musicradar.com/news/tech/ste ... sed-532162
vesele diskutujte, spilejte a modlete se ku steinbergovi.
zatim jsem se nedival na list ficur.
http://www.musicradar.com/news/tech/ste ... sed-532162
vesele diskutujte, spilejte a modlete se ku steinbergovi.
Re: cubase 6.5
haha...tak jsme to psali skoro ve stejnou dobu:)
Jsem se tedy vymazal...Uz to stahuji, upgrade me stal z C6 49,90 eu.
http://www.steinberg.net/en/products/cu ... on_65.html
Jsem se tedy vymazal...Uz to stahuji, upgrade me stal z C6 49,90 eu.
http://www.steinberg.net/en/products/cu ... on_65.html
chapu dobre, ze kdyz ted upgraduju na 6, ze v ramci grace period dostanu upgrade na 6.5 gratis?
vztahuje se grace period na upgrade, nebo jen na plnej software?
vztahuje se grace period na upgrade, nebo jen na plnej software?
biscuit: jasně, kdo půjde teprve do 6 ode dneška, tak má 6,5 zdarma
Dejte vědět, jestli to má smysl (jde hlavně o ty synthy co jsem četl, tak nevim nevim)
Edit: tak už koukám na news videa u steinberga
je toho hromada nového
Dejte vědět, jestli to má smysl (jde hlavně o ty synthy co jsem četl, tak nevim nevim)
Edit: tak už koukám na news videa u steinberga

Naposledy upravil(a) boolocks dne 29 úno 2012 20:38, celkem upraveno 1 x.
no ja do toho chci jit hlavne kvuli tomu, ze mam studio 4 a ten upgrade je takhle pro me hodne vyhodnej a priste uz by to bylo o moc drazsi a da se rict, ze by mi ujel vlak. jestli teda budu mit upgrade na 6.5 jako bonus k tomu, tak je to pro me super. jinak pak urcite poreferuju, ale od syntu nic moc necekam.. ale treba prijemne prekvapi..
Tak třetí video mě přesvědčilo - kvantizace audio vs. midi, to vypadá skvěle!!!
-
- Profesionál
jo, tohle je jedina vec, co me (dost) zaujala... synthy zatim nevim, steinbergu se oproti logicu vycita slabsi vybavenost nativnima synthama, takze to chapu, na druhou stranu me to v tuhle chvili uz vubec nezajima, lidi se mezitim vybavili jinejma strojema. ja bych rad videl lepsi midi mapping, vetsi modularitu mixaku a efektu v nem a treba nativni mini-sampler v kazdym tracku.. treba v sedmicce..
hamtnul jsem do toho. napisu hned jak se k tomu nejak dostanu. ale buhvikdy to bude..
tak nainstalovano a testuji prave Lanes, nahravam kytaru...funguje vsechno vyborne, stabilne, jedine, co me zarazilo, a zajima me i vase zkusenost, kdyz instaluji, zepta se na vyber 32bit nebo 64...ja jsem sel nejdriv na 32 s tim, ze si zbytek doinstaluji...a ejhle, nechtelo mi to dovolit...ted uz na to kaslu, protoze zrovna v nedeli jsem resil problem s eLincenserem a mel jsem cely system up-side-down...Update me poresil par problemu s verzi 6.05 v kombinaci s automapem, ktery jsem taky zvedl na verzi 4.2 a zatim jsem moc spokojen..Jo a ty synthy jsou fakt fajn, me zatim vic bere Padshop, ale docela by me bavil jeste vic s importem vlastnich wavu...a v tom je samozrejme Alchemy mnohem dal, ale jinak se s tim da dobre vyhrat...
-
....co znamená NATIVNÍ (vst plugin/efekt/sampler) ?
Dík
Dík
nativni je ten, ktery vyuziva k vypoctum vlastni (ten na kterym ja nainstalovany) pocitac (procesor). opacnym prikladem jsou treba UAD nebo Powercore pluginy, ty naopak vyuzivaji k vypoctum dedikovanou kartu (jeji DSP procesor).
Docela prekvapko ze .5 neni pro stavajici majitele zadara. Freatury mi pridou na pozadovany $ slabota. 6.06 je pry za rohem, takze 6.xx uzivatele nastesti nebyli uplne ponechani osudu...
Naposledy upravil(a) matucha dne 01 bře 2012 10:15, celkem upraveno 1 x.
mam otazku neviete nahodou ci je mozne kupit cubase 6.5 ak mam cubase 6 edu verziu co je pre skoly a studentov????
dakujem za odpoved...
dakujem za odpoved...
mam takovej dojem, ze edu verze nemaji klasicke upgrady, ale koukni na stranky disku, maji tam vsechny verze upgradu vypsane a popsane.
ide to uz som kupil a nainstalova....