cubase 6.5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

cubase 6.5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 29 úno 2012 19:58

je tu nova meziverze -- cubase 6.5.

zatim jsem se nedival na list ficur.

http://www.musicradar.com/news/tech/ste ... sed-532162

vesele diskutujte, spilejte a modlete se ku steinbergovi.

Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 61
Registrován: 17 pro 2009 15:02

Re: cubase 6.5

Příspěvek od EMOTIKONE » 29 úno 2012 20:02

haha...tak jsme to psali skoro ve stejnou dobu:)

Jsem se tedy vymazal...Uz to stahuji, upgrade me stal z C6 49,90 eu.

http://www.steinberg.net/en/products/cu ... on_65.html

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: cubase 6.5

Příspěvek od biscuit » 29 úno 2012 20:36

chapu dobre, ze kdyz ted upgraduju na 6, ze v ramci grace period dostanu upgrade na 6.5 gratis?
vztahuje se grace period na upgrade, nebo jen na plnej software?

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 08:37

Re: cubase 6.5

Příspěvek od boolocks » 29 úno 2012 21:29

biscuit: jasně, kdo půjde teprve do 6 ode dneška, tak má 6,5 zdarma

Dejte vědět, jestli to má smysl (jde hlavně o ty synthy co jsem četl, tak nevim nevim)

Edit: tak už koukám na news videa u steinberga ;-) je toho hromada nového
Naposledy upravil(a) boolocks dne 29 úno 2012 21:38, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: cubase 6.5

Příspěvek od biscuit » 29 úno 2012 21:37

no ja do toho chci jit hlavne kvuli tomu, ze mam studio 4 a ten upgrade je takhle pro me hodne vyhodnej a priste uz by to bylo o moc drazsi a da se rict, ze by mi ujel vlak. jestli teda budu mit upgrade na 6.5 jako bonus k tomu, tak je to pro me super. jinak pak urcite poreferuju, ale od syntu nic moc necekam.. ale treba prijemne prekvapi..

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 08:37

Re: cubase 6.5

Příspěvek od boolocks » 29 úno 2012 21:55

Tak třetí video mě přesvědčilo - kvantizace audio vs. midi, to vypadá skvěle!!!

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: cubase 6.5

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 29 úno 2012 22:01

jo, tohle je jedina vec, co me (dost) zaujala... synthy zatim nevim, steinbergu se oproti logicu vycita slabsi vybavenost nativnima synthama, takze to chapu, na druhou stranu me to v tuhle chvili uz vubec nezajima, lidi se mezitim vybavili jinejma strojema. ja bych rad videl lepsi midi mapping, vetsi modularitu mixaku a efektu v nem a treba nativni mini-sampler v kazdym tracku.. treba v sedmicce..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: cubase 6.5

Příspěvek od biscuit » 29 úno 2012 22:04

hamtnul jsem do toho. napisu hned jak se k tomu nejak dostanu. ale buhvikdy to bude..

Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 61
Registrován: 17 pro 2009 15:02

Re: cubase 6.5

Příspěvek od EMOTIKONE » 29 úno 2012 22:09

tak nainstalovano a testuji prave Lanes, nahravam kytaru...funguje vsechno vyborne, stabilne, jedine, co me zarazilo, a zajima me i vase zkusenost, kdyz instaluji, zepta se na vyber 32bit nebo 64...ja jsem sel nejdriv na 32 s tim, ze si zbytek doinstaluji...a ejhle, nechtelo mi to dovolit...ted uz na to kaslu, protoze zrovna v nedeli jsem resil problem s eLincenserem a mel jsem cely system up-side-down...Update me poresil par problemu s verzi 6.05 v kombinaci s automapem, ktery jsem taky zvedl na verzi 4.2 a zatim jsem moc spokojen..Jo a ty synthy jsou fakt fajn, me zatim vic bere Padshop, ale docela by me bavil jeste vic s importem vlastnich wavu...a v tom je samozrejme Alchemy mnohem dal, ale jinak se s tim da dobre vyhrat...

longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 22:13

Re: cubase 6.5

Příspěvek od longsleeper » 29 úno 2012 22:38

....co znamená NATIVNÍ (vst plugin/efekt/sampler) ?
Dík

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: cubase 6.5

Příspěvek od biscuit » 29 úno 2012 23:10

nativni je ten, ktery vyuziva k vypoctum vlastni (ten na kterym ja nainstalovany) pocitac (procesor). opacnym prikladem jsou treba UAD nebo Powercore pluginy, ty naopak vyuzivaji k vypoctum dedikovanou kartu (jeji DSP procesor).

matucha
Příspěvky: 5032
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: cubase 6.5

Příspěvek od matucha » 01 bře 2012 03:35

Docela prekvapko ze .5 neni pro stavajici majitele zadara. Freatury mi pridou na pozadovany $ slabota. 6.06 je pry za rohem, takze 6.xx uzivatele nastesti nebyli uplne ponechani osudu...
Naposledy upravil(a) matucha dne 01 bře 2012 11:15, celkem upraveno 1 x.

stevok
Příspěvky: 52
Registrován: 17 led 2012 10:38

Re: cubase 6.5

Příspěvek od stevok » 01 bře 2012 08:14

mam otazku neviete nahodou ci je mozne kupit cubase 6.5 ak mam cubase 6 edu verziu co je pre skoly a studentov????
dakujem za odpoved...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8792
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: cubase 6.5

Příspěvek od biscuit » 01 bře 2012 10:10

mam takovej dojem, ze edu verze nemaji klasicke upgrady, ale koukni na stranky disku, maji tam vsechny verze upgradu vypsane a popsane.

stevok
Příspěvky: 52
Registrován: 17 led 2012 10:38

Re: cubase 6.5

Příspěvek od stevok » 01 bře 2012 12:17

ide to uz som kupil a nainstalova....

Odpovědět