CUBASE 6 na NAMM 2011

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Kermitak » 18 úno 2011 13:32

Nevadi, pokud je nejakej verohodnej pruzkum, kterej ukazuje, ze protools prevladaj, tak fajn, nemam problem tomu verit, nebylo by to nijak prekvapivy.
Porad ale nechapu, proc ti prijde jako nonsens tvrzeni, ze ve studiich, ktery jsem videl a vyjmenoval, prevladala kombinace Nuendo+Euphonix. To je proste fakt, nejsem slepej.
Ale to je fuk ;]

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od carloff » 22 úno 2011 21:33

protoze jediny profi program je protools prece:)
na apple
a apogee
a U87 AI
:twisted:
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od TOM-Thak » 23 úno 2011 21:23

Uz mate nekdo Cubase 6 ug z 5ky? Jake jsou v Cubase 6 bugy ? :D ja jen abych vedel na co se pripravit az mi prijde UG :D

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od carloff » 23 úno 2011 23:44

ja v nem pracuju uz 3 tydny.... zatim nic co by mi vadilo...spadlo to jednou...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2676
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Fractal » 24 úno 2011 00:09

upgradovali jste povetsinou z 5ky?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Kermitak » 24 úno 2011 00:12

Ja ze ctyrky. Neni to jedno?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od TOM-Thak » 24 úno 2011 09:28

Stejně dostaneš komplet nové DVD s instalací ne? Já mam taky studio 4 a jdu na UG do Cubase 6 full.. dnes to příjde, tak jsem zvědav.
To bude určo tak, že ti pošlou komplet instalačku za menší peníz díky tomu, že máš starší verzi.. možná nějaké ověření přes USB key nebo účet na steinbergu..
Ale ve výsledku to bude fuk z čeho upgraduješ.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Kermitak » 24 úno 2011 10:17

Presne tak, jen nedostanes klic a dostanes upgrade kod, s kterym si vygenerujes na klic novou licenci.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od TOM-Thak » 24 úno 2011 14:51

Ahaa tak to pak otestuju. Myslím, že to bude makat OK.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2676
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Fractal » 24 úno 2011 15:15

oukej, no money, ale po srazu ezone bych na to mohl mit :) jinak s 5 kou jsem vice nez komfortaaabl, nemam tzu nejnovejsi, ale jsem spokojeny... nekdy tomu systemu hrabe (zvlaste digitalnimu vystupu pres coax) ale co uz

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od TOM-Thak » 26 úno 2011 11:23

Tak mam první pro mě závažnej BUG Cubase 6 64bit version.

Nefunguje Cakewalk: z3ta+ viz. screenshot:

Obrázek


Kdyby to alespoň hrálo :D, ale teď mám rozdělané projekty a nemůžu je díky tomu ani vyexportovat :(

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od TOM-Thak » 26 úno 2011 12:32

Tak je to jasný .. bug je ve VST32 -> VST64 bridgy od Steinberga.. takže jediná možnost je jBridge, kterej jak se zdá funguje asi dobře.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od TOM-Thak » 26 úno 2011 14:57

Hahaha.. takže koukám, že originální soft se taky moc nevyplatil :D Origoš Wokna + C6 + freewave soft a C6ka padá.. vložím po novým formátu TIčko Virus powercore a padá :D

Tak to už je fakt na přechod na Apple...

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3071
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od hombrefeo » 26 úno 2011 15:37

rychle tu C6 prodej!

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od TOM-Thak » 26 úno 2011 16:59

Ale tak fakt sranda :D
Jeste me trosku zarazil fakt, ze v 64bit verzi mam ten samy projekt CPU na 100% a ve 32bit verzi na 69%.. cekal sem, ze 64bit dokaze vyuzit lip vic ramky.. hyper treathing na Core ickach a celkove rozlozi lip vykon vseho, ale to byla asi mejlka :P

Kazdopadne jBridge je docela fajne reseni kdyz uz nekdo pojedete 64bit verzi.

Odpovědět