CUBASE 6 na NAMM 2011

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
montek
Příspěvky: 47
Registrován: 16 kvě 2007 23:01

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od montek » 16 led 2011 18:31

Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
ojjoj.... člověče Ty neumíš číst tady? ..a např. co tak kliknout na weby prodejců a Víš hned aktuální ceny ....
sory ....
Roland BK-5, Presonus FireStudio,Cubase 7.5,Studio One 2,BCF2000, etc ..

Uživatelský avatar
Lunar Flap
Příspěvky: 54
Registrován: 27 pro 2010 14:54

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Lunar Flap » 16 led 2011 18:32

pozrel som .. mam pocit, ze sa nateraz nic nezmenilo.. Pytam sa skor na tendenciu..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Pytkin » 16 led 2011 19:19

Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
nema .. 5 sa automaticky prestane predavat a predava sa len 6 ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 16 led 2011 19:48

matucha píše: Neco je tam videt lip nez v tech steinberg videich, ale je tam az prilis momentu, kdy sice uz uz ukaze, ale pak to budto funguje divne nebo rekne neco jako ... hm.. to bych musel... a nebo to je proste strizeny. ;)
vtipny, jak mu nic nefunguje :]

"new exciting plugins from rupert neve. this is the 1st time rupert neve has allowed his name to be used on a plugin.

he doesn't allow anyone to use his -- actually, someone else now owns his name." :P

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od pavlii » 17 led 2011 00:48

Pytkin píše:
Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
nema .. 5 sa automaticky prestane predavat a predava sa len 6 ..
Já bych to upřesnil. Neznamená to, že se C5 stáhne z trhu. Ale je tu tzv. "grace period", která pro C6 znamená období zakoupení C5 1.12.2010 - 28.2.2011 tuším a tam je cena UG ještě nižší než standardní UG z C4/C5 -> C6. Sám jsem to využil u WL6, kdy jsem doslova za pár šušňů pořídil i W7 :D bližší info případně u Disku.

P.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od a.tom.x » 17 led 2011 11:51

Mrchy jedny, zase mi budou tahat prachy z kapsy .... doufám, že to nebude mít nějakej extra nárok na PC a bude stačit ta moje stará herka (na C5 stačí bez problémů).

btw. doufám, že pro Win7 je 32 bit verze ....
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 17 led 2011 14:21

jasne, je.

Uživatelský avatar
Lunar Flap
Příspěvky: 54
Registrován: 27 pro 2010 14:54

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Lunar Flap » 18 led 2011 09:22

Zhanam C6 vo verzii Artist.. Na SK zatial problem.. Je uz niekde v CZ k zakupeniu?

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od jardatop » 18 led 2011 10:08

U Thomanna maji ten upgrade za 139 €.
https://www.thomann.de/de/steinberg_cub ... te_4_5.htm
Pisou tam i Win XP, tak nevim. V tech manualech pisou jenom Win7.

Mam dotaz: Dela to Steinberg takto vzdycky, ze cena za upgrade na dalsi verzi je stejna jako ob jednu verzi? Nedavno jsem si koupil C5 a ted se mi nechce kupovat C6. Muzu pocitat s tim, ze podobne vyhodne budu moct priste upgradovat z C5 na C7?

Uživatelský avatar
Lunar Flap
Příspěvky: 54
Registrován: 27 pro 2010 14:54

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Lunar Flap » 18 led 2011 10:14

Tak v ponuke je to uz hocikde, ale pisu mi ze k dispozicii az zaciatkom februara...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od pavlii » 18 led 2011 10:19

jardatop píše:Mam dotaz: Dela to Steinberg takto vzdycky, ze cena za upgrade na dalsi verzi je stejna jako ob jednu verzi? Nedavno jsem si koupil C5 a ted se mi nechce kupovat C6. Muzu pocitat s tim, ze podobne vyhodne budu moct priste upgradovat z C5 na C7?
Jestli to "nedávno" je před 1.12.2010 a nové/změněné věci v C6 ti nebudou vyloženě chybět, tak bych asi počkal. Přesněji - já počkám rozhodně 8) Jinak můžeš využít grace period (viz výše můj post).

P.

Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 62
Registrován: 17 pro 2009 14:02

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od EMOTIKONE » 18 led 2011 20:16

Lunar Flap píše:Tak v ponuke je to uz hocikde, ale pisu mi ze k dispozicii az zaciatkom februara...
Tak ja uz na C6 cekam od 14.1, hold jsem neodolal, a hned jsem si zaplatil update z C5. A musim se priznat, ze az potom jsem zacal hledat na forech a po netu neco blizsiho. Proste Cubase manie :) ...a pak jsem taky nasel info o tom, ze C6 je stavena na W7, Vista a Mac OS. Trochu me to trapilo, protoze jsem nenasel nic o tom, ze by mel byt konecne bezproblemovy VST Bridge...Proste jedu dual system, a spoleham porad vic na XP, protoze me na nich C5 , resp. VST pod C5, slapaly. Dnes jsem ale narazil na tvrzeni, ze XP jsou OK, jde o to, ze Steinberg negarantuje chod C6 pod XP, jelikoz podpora XP bude ukoncena. Ale funguje to. Tesim se nejvic na Note Expression (VST expression II), a hlavne, ze to bude stabilnejsi. v5.5.2 me obcas z niceho nic zamrzla a pod W7 jsem musel preinstalovat z x64 verze na x32, a i tak to nebylo to, co pod XP. Bohuzel, padalo to, kdyz jsem spoustel nektere pluginy. A to i potom, co jsem si prikoupil JBridge. Tak, az to tady dostanu (v Belgii), tak napisu vic.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od vras » 19 led 2011 07:35

Ceny si nemuzou dovolit natahovat, treba ProTools 9, ktery nove bezi na jakemkoliv hardwaru, full version za 599 USD, to je ostra konkurence, AVID mel stanek na NAMM 2011 ve srovnani se Steinbergem vyslovene narvany k prasknuti. V teto sekci bylo krome AVIDu docela hodne rusno u UAD.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od Fractal » 20 led 2011 09:37

me ta 5 tka jeste bude nejaky ten patek stacit... a az bude 6ka bez much (5ka ma porad little problems nekdy... i posledni update!!!) tak ji ztahnu

Uživatelský avatar
EMOTIKONE
Příspěvky: 62
Registrován: 17 pro 2009 14:02

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od EMOTIKONE » 20 led 2011 18:42

Zatim v rychlosti pejstnu, co jsem napsal narychlo v jinem foru:
Tak uz to mam doma, pres poledni prestavku jsem nainstaloval nejdriv x32 verzi pod W7. Vse probehlo ok, nicmene, protoze jsem kupoval updated version, na e-LC se po vlozeni kodu prepsala informace a ted je tam uz jenom CUBASE 6 a ne 5. V letku jsem to pak otevrel, vyzkousel par pluginu. Mam dojem, ze je to o neco sviznejsi, grafika je modernejsi, az me to polekalo, ale zvyknete si. Bohuzel jsem uz objevil i problemy a to s chovanim nekterych pluginu od jinych vyrobcu. Konkretne Rob Papin Subboombass se nechtel autorizovat a mam pocit, ze oni umoznuji u zakoupeni jedne licence jenom dve instalace. Tak jim zkusim napsat, jestli se nad tim nechteji zamyslet, jenom jsem upgradoval host aplikaci. (druhou instanci mam pod XP). Spustil jsem v pohode Virus Powercore, a vyzkousel Note Expression a fachci to pekne. Mimochodem Powercore konci, a nabizi tem, co maji Powercore, ale nemaji jeste UAD, ze kdyz si zakoupi jednu z verzi UAD-2, dostanou zdarma davkove komplety UAD pluginu - cim vetsi karta, tim vetsi davka. A pritom muzou porad pouzivat stavajici Powercore HW a pluginy.
Vecer otestuji instalaci pod XP. Tam by mohl byt problem, jelikoz novy CUBASE 6 ma oficialni podporu jenom pro W7, Vistu a Mac OS. Jinak jsem take zkusil spustit CUBASE 5 a E-licenser mu nedelal zadne problemy, i kdyz uz neobsahuje zadnou informaci o C5. Take nainstaluji do W7 x64 verzi, ktera je proklamovana jako nativni. Pak zas napisu. Jinak mam z toho zatim pozitivni pocit, pripada me to hodne svizne, vic pak zas jednou.

A ted jedu i verzi pod XP, uplne vse v pohode, takze tak.
Naposledy upravil(a) EMOTIKONE dne 20 led 2011 20:01, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět