ojjoj.... člověče Ty neumíš číst tady? ..a např. co tak kliknout na weby prodejců a Víš hned aktuální ceny ....Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
sory ....
ojjoj.... člověče Ty neumíš číst tady? ..a např. co tak kliknout na weby prodejců a Víš hned aktuální ceny ....Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
nema .. 5 sa automaticky prestane predavat a predava sa len 6 ..Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
vtipny, jak mu nic nefunguje :]matucha píše: Neco je tam videt lip nez v tech steinberg videich, ale je tam az prilis momentu, kdy sice uz uz ukaze, ale pak to budto funguje divne nebo rekne neco jako ... hm.. to bych musel... a nebo to je proste strizeny.
Já bych to upřesnil. Neznamená to, že se C5 stáhne z trhu. Ale je tu tzv. "grace period", která pro C6 znamená období zakoupení C5 1.12.2010 - 28.2.2011 tuším a tam je cena UG ještě nižší než standardní UG z C4/C5 -> C6. Sám jsem to využil u WL6, kdy jsem doslova za pár šušňů pořídil i W7Pytkin píše:nema .. 5 sa automaticky prestane predavat a predava sa len 6 ..Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
Jestli to "nedávno" je před 1.12.2010 a nové/změněné věci v C6 ti nebudou vyloženě chybět, tak bych asi počkal. Přesněji - já počkám rozhodnějardatop píše:Mam dotaz: Dela to Steinberg takto vzdycky, ze cena za upgrade na dalsi verzi je stejna jako ob jednu verzi? Nedavno jsem si koupil C5 a ted se mi nechce kupovat C6. Muzu pocitat s tim, ze podobne vyhodne budu moct priste upgradovat z C5 na C7?
Tak ja uz na C6 cekam od 14.1, hold jsem neodolal, a hned jsem si zaplatil update z C5. A musim se priznat, ze az potom jsem zacal hledat na forech a po netu neco blizsiho. Proste Cubase manieLunar Flap píše:Tak v ponuke je to uz hocikde, ale pisu mi ze k dispozicii az zaciatkom februara...