CUBASE 6 na NAMM 2011

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
montek

Re: CUBASE 6 na NAMM 2011

Příspěvek od montek »

Lunar Flap píše:Ma uz uvedenie 6 vplyv na cenu 5?
ojjoj.... člověče Ty neumíš číst tady? ..a např. co tak kliknout na weby prodejců a Víš hned aktuální ceny ....
sory ....
Roland BK-5, Presonus Studio One 3, FireStudio Mobile,Cubase 7.5,.. etc ..

Lunar Flap

Příspěvek od Lunar Flap »

pozrel som .. mam pocit, ze sa nateraz nic nezmenilo.. Pytam sa skor na tendenciu..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nema .. 5 sa automaticky prestane predavat a predava sa len 6 ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

matucha píše: Neco je tam videt lip nez v tech steinberg videich, ale je tam az prilis momentu, kdy sice uz uz ukaze, ale pak to budto funguje divne nebo rekne neco jako ... hm.. to bych musel... a nebo to je proste strizeny. ;)
vtipny, jak mu nic nefunguje :]

"new exciting plugins from rupert neve. this is the 1st time rupert neve has allowed his name to be used on a plugin.

he doesn't allow anyone to use his -- actually, someone else now owns his name." :P

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Pytkin píše:
nema .. 5 sa automaticky prestane predavat a predava sa len 6 ..
Já bych to upřesnil. Neznamená to, že se C5 stáhne z trhu. Ale je tu tzv. "grace period", která pro C6 znamená období zakoupení C5 1.12.2010 - 28.2.2011 tuším a tam je cena UG ještě nižší než standardní UG z C4/C5 -> C6. Sám jsem to využil u WL6, kdy jsem doslova za pár šušňů pořídil i W7 :D bližší info případně u Disku.

P.

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Mrchy jedny, zase mi budou tahat prachy z kapsy .... doufám, že to nebude mít nějakej extra nárok na PC a bude stačit ta moje stará herka (na C5 stačí bez problémů).

btw. doufám, že pro Win7 je 32 bit verze ....
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

jasne, je.

Lunar Flap

Zhanam C6 vo verzii Artist.. Na SK zatial problem.. Je uz niekde v CZ k zakupeniu?

jardatop

Příspěvek od jardatop »

U Thomanna maji ten upgrade za 139 €.
https://www.thomann.de/de/steinberg_cub ... te_4_5.htm
Pisou tam i Win XP, tak nevim. V tech manualech pisou jenom Win7.

Mam dotaz: Dela to Steinberg takto vzdycky, ze cena za upgrade na dalsi verzi je stejna jako ob jednu verzi? Nedavno jsem si koupil C5 a ted se mi nechce kupovat C6. Muzu pocitat s tim, ze podobne vyhodne budu moct priste upgradovat z C5 na C7?

Lunar Flap

Tak v ponuke je to uz hocikde, ale pisu mi ze k dispozicii az zaciatkom februara...

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

jardatop píše:Mam dotaz: Dela to Steinberg takto vzdycky, ze cena za upgrade na dalsi verzi je stejna jako ob jednu verzi? Nedavno jsem si koupil C5 a ted se mi nechce kupovat C6. Muzu pocitat s tim, ze podobne vyhodne budu moct priste upgradovat z C5 na C7?
Jestli to "nedávno" je před 1.12.2010 a nové/změněné věci v C6 ti nebudou vyloženě chybět, tak bych asi počkal. Přesněji - já počkám rozhodně 8) Jinak můžeš využít grace period (viz výše můj post).

P.

EMOTIKONE

Příspěvek od EMOTIKONE »

Lunar Flap píše:Tak v ponuke je to uz hocikde, ale pisu mi ze k dispozicii az zaciatkom februara...
Tak ja uz na C6 cekam od 14.1, hold jsem neodolal, a hned jsem si zaplatil update z C5. A musim se priznat, ze az potom jsem zacal hledat na forech a po netu neco blizsiho. Proste Cubase manie :) ...a pak jsem taky nasel info o tom, ze C6 je stavena na W7, Vista a Mac OS. Trochu me to trapilo, protoze jsem nenasel nic o tom, ze by mel byt konecne bezproblemovy VST Bridge...Proste jedu dual system, a spoleham porad vic na XP, protoze me na nich C5 , resp. VST pod C5, slapaly. Dnes jsem ale narazil na tvrzeni, ze XP jsou OK, jde o to, ze Steinberg negarantuje chod C6 pod XP, jelikoz podpora XP bude ukoncena. Ale funguje to. Tesim se nejvic na Note Expression (VST expression II), a hlavne, ze to bude stabilnejsi. v5.5.2 me obcas z niceho nic zamrzla a pod W7 jsem musel preinstalovat z x64 verze na x32, a i tak to nebylo to, co pod XP. Bohuzel, padalo to, kdyz jsem spoustel nektere pluginy. A to i potom, co jsem si prikoupil JBridge. Tak, az to tady dostanu (v Belgii), tak napisu vic.

vras

Příspěvek od vras »

Ceny si nemuzou dovolit natahovat, treba ProTools 9, ktery nove bezi na jakemkoliv hardwaru, full version za 599 USD, to je ostra konkurence, AVID mel stanek na NAMM 2011 ve srovnani se Steinbergem vyslovene narvany k prasknuti. V teto sekci bylo krome AVIDu docela hodne rusno u UAD.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

me ta 5 tka jeste bude nejaky ten patek stacit... a az bude 6ka bez much (5ka ma porad little problems nekdy... i posledni update!!!) tak ji ztahnu

EMOTIKONE

Příspěvek od EMOTIKONE »

Zatim v rychlosti pejstnu, co jsem napsal narychlo v jinem foru:
Tak uz to mam doma, pres poledni prestavku jsem nainstaloval nejdriv x32 verzi pod W7. Vse probehlo ok, nicmene, protoze jsem kupoval updated version, na e-LC se po vlozeni kodu prepsala informace a ted je tam uz jenom CUBASE 6 a ne 5. V letku jsem to pak otevrel, vyzkousel par pluginu. Mam dojem, ze je to o neco sviznejsi, grafika je modernejsi, az me to polekalo, ale zvyknete si. Bohuzel jsem uz objevil i problemy a to s chovanim nekterych pluginu od jinych vyrobcu. Konkretne Rob Papin Subboombass se nechtel autorizovat a mam pocit, ze oni umoznuji u zakoupeni jedne licence jenom dve instalace. Tak jim zkusim napsat, jestli se nad tim nechteji zamyslet, jenom jsem upgradoval host aplikaci. (druhou instanci mam pod XP). Spustil jsem v pohode Virus Powercore, a vyzkousel Note Expression a fachci to pekne. Mimochodem Powercore konci, a nabizi tem, co maji Powercore, ale nemaji jeste UAD, ze kdyz si zakoupi jednu z verzi UAD-2, dostanou zdarma davkove komplety UAD pluginu - cim vetsi karta, tim vetsi davka. A pritom muzou porad pouzivat stavajici Powercore HW a pluginy.
Vecer otestuji instalaci pod XP. Tam by mohl byt problem, jelikoz novy CUBASE 6 ma oficialni podporu jenom pro W7, Vistu a Mac OS. Jinak jsem take zkusil spustit CUBASE 5 a E-licenser mu nedelal zadne problemy, i kdyz uz neobsahuje zadnou informaci o C5. Take nainstaluji do W7 x64 verzi, ktera je proklamovana jako nativni. Pak zas napisu. Jinak mam z toho zatim pozitivni pocit, pripada me to hodne svizne, vic pak zas jednou.

A ted jedu i verzi pod XP, uplne vse v pohode, takze tak.
Naposledy upravil(a) EMOTIKONE dne 20 led 2011 20:01, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět