Cubase efekty v sendu

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 pro 2008 17:44

pyros : ak uz mas FX kanal vytvoreny .. tak ides na stopu , kde ho chces pouzit .. otvoris si SENDy .. v niektorom si ho vyberies .. zapnes .. a vytiahnes uroven .. v FX kanale musis vidiet daku audio aktivitu ..

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 23:24

Příspěvek od pyros » 25 pro 2008 22:13

ej Pytkin nemáš náhodou icq bych ti poslal obrázek jak to tam mám úroven jsem vytáhl a pořád nic asi to bude v nějaké maličkosti pls ...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 25 pro 2008 22:22

No a mas to v ty FX stope? Pises zes ho hodil do audio stopy...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 pro 2008 22:25

pyros " ICQ nemam .. skype mam prekvapive "Pytkin"

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 23:24

Příspěvek od pyros » 25 pro 2008 22:25

no do sendového racku jsem hodil např reverb a má název fx 1 a potom v audio stopě jsem v sendovém racku hodil fx 1 a tam se mi objevil ten reverb a jak jsem mutnul ten fx chanel tak audio stopa přestala hrát taky by to mělo být ne???

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 25 pro 2008 22:28

Hod sem obrazek.

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 23:24

Příspěvek od pyros » 25 pro 2008 22:31

kua nějak mi to tu ten obrázek nejde hodit chce to po mě url adresu niewiem ako na to

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 25 pro 2008 22:34

Dej "pripojit soubor". A prestan furt psat to "w", to je o zblbnuti.

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 23:24

Příspěvek od pyros » 25 pro 2008 22:39

a kde to je to připojit fakt hledám a nemůžu najít asi jsem slepý nebo co

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 pro 2008 22:42

kermit : on asi nemoze pripojit obrazok .. to mozu len moderatori ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 25 pro 2008 22:43

pyros píše:a kde to je to připojit fakt hledám a nemůžu najít asi jsem slepý nebo co
Kdyz pises odpoved, tak dole je tlacitko pripojit soubor.

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 23:24

Příspěvek od pyros » 25 pro 2008 22:43

pošlete někdo icq vám to pošlu

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 23:24

Příspěvek od pyros » 25 pro 2008 22:44

mno mama tam jen smajlíci citovat vybrané náhled a odeslat

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6445
Registrován: 12 led 2005 23:43

Příspěvek od Kermitak » 25 pro 2008 22:47

OK, maji to jen moderatori, sorry za mystifikaci. Tak to hod na ftp: pc204c.fzu.cz, l/p ezone. Pak to najdes na http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 23:24

Příspěvek od pyros » 25 pro 2008 22:53

ted jsem zmatený bez hesla mě to tam nepustí chtěl jsem se připojit přes commandera no

Odpovědět