Cubase efekty v sendu

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Cubase efekty v sendu

Příspěvek od pyros » 08 pro 2008 22:28

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak mám nastavit cubase aby jsem měl v nabídce send efektů efekty protože tam žádné nemám nebo tam jsou 2 a ještě k to mu k ničemu. dekuju za odpověd.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 pro 2008 22:55

ADD FX track

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 08 pro 2008 23:18

no jako nic takového tam newidím

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 08 pro 2008 23:25

1) pise se nevidim
2) precti si manual, sekce audio effects -> send effects - ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cubase ... Manual.pdf

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 08 pro 2008 23:45

no trojku nemám ale Cubase SX 2

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 08 pro 2008 23:47

a nagličtina není moje silná stránka no

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 08 pro 2008 23:50

No tak si misto SX3 stahni manual SX2... :roll:
Navic to tam s nejvetsi pravdepodobnosti bude uplne stejny jako v SX3.
A je to tam i v nemcine a francouzstine ;)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 08 pro 2008 23:55

Proste si dej add track a vyber FX channel. Pak si muzes pripadne i rovnou zvolit efekt.

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 08 pro 2008 23:56

no jo a kdyby jsem chtěl automatizovat parametry nějakého syntáku VST???

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 09 pro 2008 00:08

Tak si v tom vstcku proste kliknes na write automation (W) a hejbes s cim potrebujes, pod midi stopou se ti vytvori automation stopa (musis si ji rozkliknout sipkou)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 pro 2008 00:11

pyros : tak si musis upgradnut na Cubase 4

pyros
Příspěvky: 38
Registrován: 08 pro 2008 22:24

Příspěvek od pyros » 09 pro 2008 00:50

ok dik za odpovědi .

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 09 pro 2008 09:03

2Pytkin: ?? tu odpověď jsem nepochopil v aktuálních souvislostech..... proč upgrade? To bylo myšleno jako recese? :-D

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 pro 2008 13:19

pavlii : az 4rka vie automatizovat vsetko ne ? ci 3jka to uz vedela ?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 09 pro 2008 13:26

Potrebuje zautomatizovat VSTicko a to umela uz SX 1, ne-li drivejsi verze (alespon podle manualu).

Odpovědět